Naar hoofdinhoud
29 mei 2017

17 juni Beekparkfestival: Proef de Bornsche Maten!

Zaterdag 17 juni vindt hét evenement van de Bornsche Maten plaats: het Beekparkfestival. Het festival, dat dit jaar voor de zesde keer wordt georganiseerd, is ook dit jaar weer de plek voor informatie over bouwen, wonen, tuin en interieur. Speciaal voor de kleintjes is er dit jaar een kinderspeeldorp. Komen dus!

 

Van 11.00 tot 16.00 uur zijn gemeente Borne en projectontwikkelaars Roosdom Tijhuis en De Bongerd VOF aanwezig om de toekomstplannen te presenteren en de mogelijkheden toe te lichten. Geïnteresseerden kunnen zich deze dag tevens inschrijven als kavelzoekende.

 

Bornsche Beekpark

Om de sfeer van de Bornse nieuwbouwwijk te proeven kunnen bezoekers natuurlijk ook zelf een kijkje nemen in de wijk, met alle voorzieningen op het gebied van basisscholen, kinderopvang en sportverenigingen. Kenmerkend voor de wijk is het Bornsche Beekpark, het groene rustpunt middenin de wijk dat ook dit jaar weer het decor is voor zowel het festival als het wijkfeest, dat op dezelfde dag plaatsvindt.

 

Kom sfeer proeven, laat u informeren over de plannen en maak kennis met bewoners en de gezelligheid die zo kenmerkend is voor de Bornsche Maten. ‘Proef de Bornsche Maten’ op zaterdag 17 juni, tot dan!

 

Hoe bereikt u het Beekparkfestival?

Volg de Rondweg (N743) en sla bij de kruising Grotestraat/ Visserij af richting de Bornsche Beeklaan. Of kies op de rotonde ter hoogte van de wijk Stroom Esch de richting Deurningerweg: volg de Hemmelhorst en vervolgens de Bornsche Beeklaan.

 

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden