Naar hoofdinhoud
13 april 2010

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

 

Ongeveer 20 serieuze belangstellenden woonden de CPO informatie avond bij op 12 maart 2010. De Bornsche Maten Projecleider, Ton ter Ellen, vertelde aan de hand van een stappenplan wat CPO inhoudt. In het handboek Collectief Particulier Opdrachtgeverschap worden de verschillende fasen die u tijdens het CPO dient te doorlopen behandeld. Ook de rol van de particulier, de gemeente en andere betrokken partijen wordt daarin toegelicht.

 

Berry van de Berg, lid van het Ontwerptam Bornsche Maten, gaf met behulp van concept tekeningen een toelichting over de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot beeldkwaliteit. Singelwonen is genoemd naar de aan te leggen ‘singels’ in dit deelgebied, met de centraal de Hesselerbeek als hoofdsingel. De andere singels lopen parallel aan de hoofdsingel. Hoe kan een mooie wijk gebouwd worden waarbij de singels optimaal tot hun recht komen…? Daarvoor zijn diverse mogelijkheden die het Ontwerpteam graag wil toepassen op de wensen van de bewoners.

 

Tot slot vertelde beleidsmedewerker grondzaken, Loes Temmink, nog een aantal belangrijke zaken met betrekking tot de grondoverdracht.

 

U kunt het handboek CPO en bijbehorend stappenplan op het Projectatelier afhalen, maar u kunt het ook aanvragen via info@bornschematen.com.

 

Serieuze belangstellenden worden verzocht om voor vrijdag 16 april een formulier in te leveren waarop ze hun wensen wat betreft kavelgrootte en woningtype kunnen aangeven. Zodra zich minimaal acht kandidaten hebben aangediend zal de procedure in gang worden gezet.

 

MP

 

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden