Naar hoofdinhoud
13 november 2012

Starters opgelet!!

De overheid heeft besloten dat per 1 januari 2013 bij de meest gekozen hypotheekvorm (spaarhypotheek) geen voordeel meer te behalen is inzake de hypotheekrenteaftrek. Ook wordt u flink beperkt in het kiezen van een hypotheekvorm inzake de NHG. U profiteert dan alleen nog maar van de hypotheekrenteaftrek wanneer u kiest voor een lineaire of annuïteitenhypotheek waarbij u uw hypotheek gedurende 30 jaar volledig aflost. Op een woning met een hypotheek van € 230.000 scheelt dit circa 300 euro per maand. Ook is het de vraag of u in 2013 nog hetzelfde kan financieren als u nu kan.

 

Roosdom Tijhuis speelt hierop in en heeft nog 7 rijwoningen waarvan de overeenkomst nog dit jaar getekend kan worden. De eerste kopers tekenen as. woensdag om zo de overheid een slag voor te zijn, maar we hebben dan nog 3 woningen te koop. Bijkomend voordeel dat u het huis medio volgend jaar kan betrekken. Dus:

 

  • Zekerheid over de bouw?
  • Veel financieel voordeel behalen door nog in 2012 een huis te kopen?
  • Veel keuzevrijheid bij het samenstellen van uw huis?
  • Geen lange trajecten waar u veel tijd in moet steken en afhankelijk bent van medebouwers?

 

Ga dan voor zekerheid en kies voor de Apricot. Een rijwoning met de tuin op het zuiden, ruime kavels die variëren van 135 m2 tot 264 m2. Gelegen in een prachtige woonstraat met om de hoek een fraai aangelegd speelveld.

 

Voor iedereen die nog dit jaar het contract van een nieuwbouwwoning van Roosdom Tijhuis tekent geldt een samenwerking met de Rabobank. Zij hebben aangegeven mee te willen werken om voor u zo snel mogelijk de financiering te bekijken zodat u meteen weet of u nog dit jaar de handtekening onder een overeenkomst van een prachthuis kan zetten.

 

Reeds 70 starters kochten tussen 2009 en 2012 een nieuwbouwhuis van Roosdom Tijhuis in plan Tuinstad. Het bestaat tot de mogelijkheden om samen met u dit resultaat te bekijken zodat u een goede indruk krijgt van alle vrijheid. Wij vertellen u ook graag meer over de keuzevrijheid bij het samenstellen van uw droomhuis, maar wees snel want helaas zijn er door de overheid regels gesteld waarvan wij niet kunnen afwijken, wij kunnen er wel alles aan doen om u onder de huidige regels te laten vallen echter ligt het initiatief bij u. Heeft u belangstelling voor onze starterswoningen dan kunt u contact opnemen via het e-mailadres m.prumers@roosdomtijhuis.nl.

 

 

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden