Naar hoofdinhoud
10 december 2013

Presentatie nieuwbouw ‘Shopping by Candlelight’

 

Graag nodigen wij u zaterdag 14 december a.s. van harte uit om tussen 15.00 en 21.00 uur tijdens ‘Shopping by Candlelight’ een bezoek te brengen aan de Nieuwe Kerkstraat 17 . Tijdens dit evenement zal er gestart worden met de inschrijving voor de kavelverkoop van vrijstaande en 2/1 kapwoningen van de Beekbogen en worden nieuwe rijwoningen in Singelwonen gepresenteerd. Tevens is alle informatie aanwezig over het verkoopaanbod in de Bornsche Maten. Tussen 14.30 en 16.00 uur kunt u tevens op locatie aan de Lover 133 en 166 in het plan Tuinstad zowel de rijwoningen als tweekappers bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beekboog Beekzijde – kavelverkoop particulier opdrachtgeverschap vrijstaande woningen

Bouwontwikkeling De Bongerd VOF biedt u de mogelijkheid om uw eigen vrijstaande woning te bouwen op één van de meest unieke locaties in Twente. Omgeven door groen en op slechts 5 minuten fietsafstand van de Bornse binnenstad! Het deelplan Beekboog Beekzijde (Nieuw Borne) is onderdeel van de nieuwste wijk van Borne, de Bornsche Maten.

 

Vindt u het leuk om zelf alles te regelen? Uw eigen architect te kiezen en samen met hem het proces te doorlopen: het ontwerp, het maken van diverse (materiaal)keuzes, het aanvragen van de  omgevingsvergunning, het opvragen van offertes en het selecteren van aannemers en onderaannemers. Dan is zelf bouwen een aantrekkelijke optie voor u!  Op de aangeboden vrije kavels bouwt u uw vrijstaande woning geheel naar wens, samen met de architect en bouwpartners van uw keuze.

 

Of wilt u liever al uw zorgen en beslommeringen bij één partij neerleggen? Kies dan voor VarexHuis, een bouwconcept gebaseerd op jarenlange bouwtraditie en een drive tot perfectie. Bij VarexHuis staat u als particuliere opdrachtgever centraal en bent u nauw betrokken bij het gehele proces, samen met een gerenommeerd architectenbureau en deskundig bouwteam. U bepaalt zelf het ontwerp én de kwaliteit en bouwkosten van uw woning zijn vanaf het eerste schetsontwerp volledig helder en all-inclusive gespecificeerd. Kortom, uw nieuwe huis wordt exact zoals u wilt, binnen uw budget.

 

Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met één van de makelaars die betrokken zijn bij het deelplan Beekboog Beekzijde. Euverman Temmink & Nuyts te Borne (074-266 23 00), Ten Hag Makelaars te Hengelo (074-250 65 66) en Leverink + Assen Resultaatmakelaars te Hengelo (074-250 34 34). Klik hier voor meer verkoopinformatie. 

 

Samen Bouwen – kavelverkoop voor begeleid particulier opdrachtgeverschap 2/1 kapwoningen

Hegeman Samen Bouwen en Bouwontwikkeling De Bongerd VOF zijn een samenwerking aangegaan binnen het plan Bornsche maten in Borne. Hegeman biedt vrije kavels aan in combinatie met begeleid particulier opdrachtgeverschap (BPO).

 

Begeleid particulier opdrachtgeverschap houdt in dat u samen met Hegeman Samen Bouwen uw eigen woning ontwerpt en bouwt op deze kavels. Een potentiële koper krijgt de mogelijkheid uit dit plan direct een twee-onder-een-kapkavel te kiezen. Vervolgens maakt u samen met Hegeman Samen Bouwen de keuze voor een type woning. Het uiteindelijke ontwerp van die woning bepaalt u aan de hand van voorbeelden en door inspiratie uit onze gesprekken.

 

Persoonlijk ontwerp

Hegeman biedt potentiële kopers, na het overleggen van hun persoonlijke wensen, binnen 5 dagen een vrijblijvende offerte met een persoonlijk ontwerp. Aan de hand van deze offerte en de  kavelprijs kan de potentiële koper eenvoudig zijn of haar budget toetsen.

 

Toekomstige buren

Om een MATCH te krijgen met de toekomstige buren screent Hegeman de aanvragen aan een portefeuille met klanten, die eenzelfde zoekvraag hebben. Op deze manier komt een potentiële koper in contact met een gelijkgestemde, wat bouwen met buren een stuk gemakkelijker maakt. Maar het kan ook zo zijn dat potentiële kopers elkaar al kennen en samen willen bouwen. Ook die voorkeur kunt u opgeven.

 

Elk huis uniek

Wij hanteren deze begeleide zelfbouwformule in verschillende projecten in Nederland en met succes. Kopers kunnen hun interesse snel concreet maken. Wij bieden keuzevrijheid voor een eigen persoonlijk ontwerp èn kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons is elk huis uniek.

 

Bent u geïnteresseerd in dit project informeer gerust eens naar de voorwaarden. Alle informatie is te vinden op onze projectwebsite www.samenbouweninnieuwborne.nl. Maak zelf uw profiel aan en bekijk de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

 

Tuinstad en Singelwonen

Roosdom Tijhuis biedt u de mogelijkheid om tussen 14.30 en 16.00 uur op locatie (lover 133 en 166) in Tuinstad zowel de rijwoningen als tweekappers te bekijken. Voorlopig de laatste kans om binnen te kijken aangezien de laatste halfvrijstaande woningen allemaal zijn verkocht, maar op de mooiste plek in deelplan Tuinstad zijn nieuwe kavels voor grote tweekappers beschikbaar.

 

U bepaalt zelf welk type u gerealiseerd zou willen hebben. Is dat de zeer gewilde Largo in een modern jasje, of toch de Ballade of Monsella in de dudokstijl? U zegt het maar! Al het actuele aanbod en de informatie over de nieuwe huizen in Tuinstad en Singelwonen is aanwezig op de bouwlocatie en tussen 15.00 en 21.00 uur aan de Nieuwe Kerkstraat 17.

 

De laatste 2 hoekwoningen type Apricot in Tuinstad zijn nog te koop en per direct beschikbaar. Tevens zijn wederom nieuwe Fuseliers in aanbouw! De best verkochte tweekapper van de Bornsche Maten, kijk op www.roosdomtijhuis.nl voor alle actuele verkoopinformatie of kom langs tijdens het open huis.

 

Nieuwe rijwoningen

Alle rijwoningen van Roosdom Tijhuis in Tuinstad zijn (op 2 hoekwoningen na) verkocht. Roosdom Tijhuis bouwde reeds 250 huizen in de Bornsche Maten en heeft op de mooiste plek in Singelwonen nieuwe rijwoningen beschikbaar! De beste prijs/kwaliteitsverhouding is gegarandeerd, een vlotte bouwtijd, geen lange doorlooptijden en alle kosten vooraf inzichtelijk, daarnaast bepaalt u zelf hoe het huis eruit ziet zowel van binnen als buiten!

 

Graag verwelkomen wij u op zaterdag 14 december!

 

Eschpark als archeologische speelplaats
16-02-2024

Eschpark als archeologische speelplaats

Grote archeologische opgravingen zijn inspiratie voor archeologische speelplaats in Eschpark.

26-01-2024

Stemmen speellocatie Eschpark

Kom woensdag 31 januari tussen 18.30 en 19.30 uur naar de centrale hal van de Veste en breng jouw stem uit op je favoriete ontwerp voor de speellocatie op het Eschpark!

Kom naar de informatie- en verkoopmarkt op woensdag 18 oktober!
14-09-2023

Kom naar de informatie- en verkoopmarkt op woensdag 18 oktober!

Omcirkel woensdag 18 oktober a.s. van 16.00 tot 19.00 uur alvast in je agenda. Dan vindt er namelijk een informatie- en verkoopmarkt plaats.

Woonwagenlocaties De Horsten bekend
07-09-2023

Woonwagenlocaties De Horsten bekend

Als onderdeel van het stedenbouwkundig plan ‘De Horsten’ heeft het college van burgemeester en wethouders op 5 september twee woonwagenlocaties in De Horsten aangewezen voor in totaal acht nieuwe standplaatsen.

Start verkoop 5 rijwoningen Bleekershof
20-07-2023

Start verkoop 5 rijwoningen Bleekershof

Op 12 juli is de verkoop van 5 rijwoningen Bleekershof gestart. Inschrijven kon tot 18 juli 10.00 uur.

Starthandeling Hof van Borne fase 3
18-07-2023

Starthandeling Hof van Borne fase 3

De kopers van kavel 47 hebben onder toeziend oog van alle kopers, de uitvoerder geholpen met het leggen van de begane grondvloer van hun eigen woning.

Kindcentrum De Horsten opgeleverd!
17-07-2023

Kindcentrum De Horsten opgeleverd!

Kindcentrum De Horsten is op vrijdag 14 juli door aannemer KlaassenGroep B.V. volgens planning en binnen budget opgeleverd aan Stichting Brigantijn.

Ontwikkelingen De Maten 3B
02-05-2023

Ontwikkelingen De Maten 3B

De komende jaren wordt het gebied tussen de bestaande bebouwing in De Maten, de Aakamp en de 2e Hemmelhorst ontwikkeld tot woonwijk, De Maten 3B.

Win consumptiebonnen voor Koningsavond in Borne
17-04-2023

Win consumptiebonnen voor Koningsavond in Borne

Onder onze volgers op Facebook geven wij 2 x 25 consumptiebonnen weg voor Koningsavond in Borne!

Gemeente Borne plant 219 extra bomen in de Bornsche Maten
24-02-2023

Gemeente Borne plant 219 extra bomen in de Bornsche Maten

De Bornsche Maten wordt (nog) groener met 219 extra bomen. De gemeente heeft de ambitie de komende jaren veel meer bomen te planten. Als onderdeel van dit plan worden er dit jaar extra bomen geplant in de Bornsche Maten.

Hoogste punt KC De Horsten bereikt!
09-02-2023

Hoogste punt KC De Horsten bereikt!

Het hoogste punt van Kindcentrum De Horsten is bereikt! Dit werd donderdag 9 februari gevierd met de bouwers, wethouder Velten, directeur van Stichting Brigantijn en andere direct betrokkenen van de bouw.

Start bouw Spinnersbrink en 500e woning in de Bornsche Maten
06-02-2023

Start bouw Spinnersbrink en 500e woning in de Bornsche Maten

Donderdagmiddag 2 februari vierde ontwikkelcombinatie De Bongerd in aanwezigheid van de toekomstige bewoners de start bouw van 33 woningen in het project Spinnersbrink.

Weverserf: 20 luxe woningen
31-10-2022

Weverserf: 20 luxe woningen

Zie jij jezelf wel wonen op deze gewilde locatie in Borne? De Bornsche Maten wordt binnenkort verder uitgebreid met 20 luxe woningen in het nieuwe plan Weverserf.

Bouw Kindcentrum De Horsten feestelijk gestart
13-07-2022

Bouw Kindcentrum De Horsten feestelijk gestart

Op 12 juli is gestart met de bouw van Kindcentrum (KC) De Horsten aan de Aakamp in de Bornsche Maten

Verkoop Spinnersbrink gestart
01-07-2022

Verkoop Spinnersbrink gestart

Woon jij straks ook op deze prachtige plek aan de rand van Borne? Dan is dit het moment om te reageren, want de verkoop van 33 stijlvolle eengezinswoningen in het nieuwe plan Spinnersbrink is op 22 juni gestart!

Hof van Borne
30-06-2022

Hof van Borne

Hof van Borne in deelplan Eschwonen is een ontwikkeling van Roosdom Tijhuis. Inmiddels zijn de eerste twee fases alweer uitverkocht. Maar op woensdag 14 september start de verkoop van de derde fase.

Start uitbreiding Beekparkschool
18-02-2022

Start uitbreiding Beekparkschool

Maandag 21 februari wordt gestart met de uitbreiding van basisschool Beekpark in de Bornsche Maten. De basisschool wordt uitgebreid met de bouw van de zogeheten ‘Twentse schuur’, naast de huidige locatie.

HO HO HO: Stuur een foto van jou met de kerstboom naast de Beekparkschool & maak kans op een verzorgd kinderfeestje bij Kids City!
21-12-2021

HO HO HO: Stuur een foto van jou met de kerstboom naast de Beekparkschool & maak kans op een verzorgd kinderfeestje bij Kids City!

De meest originele en leukste foto wint een *verzorgd kinderfeestje bij Kids City voor jou en je 4 vriendjes/vriendinnetjes!

Vernieuwde website en logo Bornsche Maten!
17-11-2021

Vernieuwde website en logo Bornsche Maten!

Met trots presenteren we u de vernieuwde website en het nieuwe logo van de Bornsche Maten.

Eind 2021 gaat Hof van Borne in verkoop!
13-10-2021

Eind 2021 gaat Hof van Borne in verkoop!

In deelplan Hof van Borne worden maar liefst 38 nieuwbouwwoningen aangeboden.

Nieuwbouwproject begin 2022 in verkoop: Spinnersbrink
08-10-2021

Nieuwbouwproject begin 2022 in verkoop: Spinnersbrink

Begin 2022 brengt VOF de Bongerd weer een nieuwbouw project in verkoop in het plandeel Eschwonen; Spinnersbrink.

Nieuwbouwlocaties gevonden voor onderwijs Bornsche Maten
30-09-2021

Nieuwbouwlocaties gevonden voor onderwijs Bornsche Maten

Er is momenteel onvoldoende permanente onderwijshuisvesting binnen de wijk Bornsche Maten.

Start bouw appartementencomplex De Es'nhorst begin 2022
15-09-2021

Start bouw appartementencomplex De Es'nhorst begin 2022

Alle 38 appartementen De Esn’horst zijn ondertussen verkocht. Naar verwachting zal de bouw begin 2022 worden gestart.

Bouw Hofstede gestart
15-09-2021

Bouw Hofstede gestart

Alle 22 woningen van het fraaie nieuwbouw project Hofstede zijn verkocht.

Woningen nieuwbouwproject Havezathe opgeleverd
01-09-2021

Woningen nieuwbouwproject Havezathe opgeleverd

V.O.F. De Bongerd heeft 24 twee-onder-een-kapwoningen en 11 vrijstaande woningen gerealiseerd.

Woningen De Hoeve verkocht
01-08-2021

Woningen De Hoeve verkocht

Goed nieuws! Alle woningen van nieuwbouwproject De Hoeve zijn verkocht, en de bouw is gestart.

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden