Naar hoofdinhoud
10 december 2013

Presentatie nieuwbouw ‘Shopping by Candlelight’

 

Graag nodigen wij u zaterdag 14 december a.s. van harte uit om tussen 15.00 en 21.00 uur tijdens ‘Shopping by Candlelight’ een bezoek te brengen aan de Nieuwe Kerkstraat 17 . Tijdens dit evenement zal er gestart worden met de inschrijving voor de kavelverkoop van vrijstaande en 2/1 kapwoningen van de Beekbogen en worden nieuwe rijwoningen in Singelwonen gepresenteerd. Tevens is alle informatie aanwezig over het verkoopaanbod in de Bornsche Maten. Tussen 14.30 en 16.00 uur kunt u tevens op locatie aan de Lover 133 en 166 in het plan Tuinstad zowel de rijwoningen als tweekappers bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beekboog Beekzijde – kavelverkoop particulier opdrachtgeverschap vrijstaande woningen

Bouwontwikkeling De Bongerd VOF biedt u de mogelijkheid om uw eigen vrijstaande woning te bouwen op één van de meest unieke locaties in Twente. Omgeven door groen en op slechts 5 minuten fietsafstand van de Bornse binnenstad! Het deelplan Beekboog Beekzijde (Nieuw Borne) is onderdeel van de nieuwste wijk van Borne, de Bornsche Maten.

 

Vindt u het leuk om zelf alles te regelen? Uw eigen architect te kiezen en samen met hem het proces te doorlopen: het ontwerp, het maken van diverse (materiaal)keuzes, het aanvragen van de  omgevingsvergunning, het opvragen van offertes en het selecteren van aannemers en onderaannemers. Dan is zelf bouwen een aantrekkelijke optie voor u!  Op de aangeboden vrije kavels bouwt u uw vrijstaande woning geheel naar wens, samen met de architect en bouwpartners van uw keuze.

 

Of wilt u liever al uw zorgen en beslommeringen bij één partij neerleggen? Kies dan voor VarexHuis, een bouwconcept gebaseerd op jarenlange bouwtraditie en een drive tot perfectie. Bij VarexHuis staat u als particuliere opdrachtgever centraal en bent u nauw betrokken bij het gehele proces, samen met een gerenommeerd architectenbureau en deskundig bouwteam. U bepaalt zelf het ontwerp én de kwaliteit en bouwkosten van uw woning zijn vanaf het eerste schetsontwerp volledig helder en all-inclusive gespecificeerd. Kortom, uw nieuwe huis wordt exact zoals u wilt, binnen uw budget.

 

Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met één van de makelaars die betrokken zijn bij het deelplan Beekboog Beekzijde. Euverman Temmink & Nuyts te Borne (074-266 23 00), Ten Hag Makelaars te Hengelo (074-250 65 66) en Leverink + Assen Resultaatmakelaars te Hengelo (074-250 34 34). Klik hier voor meer verkoopinformatie. 

 

Samen Bouwen – kavelverkoop voor begeleid particulier opdrachtgeverschap 2/1 kapwoningen

Hegeman Samen Bouwen en Bouwontwikkeling De Bongerd VOF zijn een samenwerking aangegaan binnen het plan Bornsche maten in Borne. Hegeman biedt vrije kavels aan in combinatie met begeleid particulier opdrachtgeverschap (BPO).

 

Begeleid particulier opdrachtgeverschap houdt in dat u samen met Hegeman Samen Bouwen uw eigen woning ontwerpt en bouwt op deze kavels. Een potentiële koper krijgt de mogelijkheid uit dit plan direct een twee-onder-een-kapkavel te kiezen. Vervolgens maakt u samen met Hegeman Samen Bouwen de keuze voor een type woning. Het uiteindelijke ontwerp van die woning bepaalt u aan de hand van voorbeelden en door inspiratie uit onze gesprekken.

 

Persoonlijk ontwerp

Hegeman biedt potentiële kopers, na het overleggen van hun persoonlijke wensen, binnen 5 dagen een vrijblijvende offerte met een persoonlijk ontwerp. Aan de hand van deze offerte en de  kavelprijs kan de potentiële koper eenvoudig zijn of haar budget toetsen.

 

Toekomstige buren

Om een MATCH te krijgen met de toekomstige buren screent Hegeman de aanvragen aan een portefeuille met klanten, die eenzelfde zoekvraag hebben. Op deze manier komt een potentiële koper in contact met een gelijkgestemde, wat bouwen met buren een stuk gemakkelijker maakt. Maar het kan ook zo zijn dat potentiële kopers elkaar al kennen en samen willen bouwen. Ook die voorkeur kunt u opgeven.

 

Elk huis uniek

Wij hanteren deze begeleide zelfbouwformule in verschillende projecten in Nederland en met succes. Kopers kunnen hun interesse snel concreet maken. Wij bieden keuzevrijheid voor een eigen persoonlijk ontwerp èn kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons is elk huis uniek.

 

Bent u geïnteresseerd in dit project informeer gerust eens naar de voorwaarden. Alle informatie is te vinden op onze projectwebsite www.samenbouweninnieuwborne.nl. Maak zelf uw profiel aan en bekijk de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

 

Tuinstad en Singelwonen

Roosdom Tijhuis biedt u de mogelijkheid om tussen 14.30 en 16.00 uur op locatie (lover 133 en 166) in Tuinstad zowel de rijwoningen als tweekappers te bekijken. Voorlopig de laatste kans om binnen te kijken aangezien de laatste halfvrijstaande woningen allemaal zijn verkocht, maar op de mooiste plek in deelplan Tuinstad zijn nieuwe kavels voor grote tweekappers beschikbaar.

 

U bepaalt zelf welk type u gerealiseerd zou willen hebben. Is dat de zeer gewilde Largo in een modern jasje, of toch de Ballade of Monsella in de dudokstijl? U zegt het maar! Al het actuele aanbod en de informatie over de nieuwe huizen in Tuinstad en Singelwonen is aanwezig op de bouwlocatie en tussen 15.00 en 21.00 uur aan de Nieuwe Kerkstraat 17.

 

De laatste 2 hoekwoningen type Apricot in Tuinstad zijn nog te koop en per direct beschikbaar. Tevens zijn wederom nieuwe Fuseliers in aanbouw! De best verkochte tweekapper van de Bornsche Maten, kijk op www.roosdomtijhuis.nl voor alle actuele verkoopinformatie of kom langs tijdens het open huis.

 

Nieuwe rijwoningen

Alle rijwoningen van Roosdom Tijhuis in Tuinstad zijn (op 2 hoekwoningen na) verkocht. Roosdom Tijhuis bouwde reeds 250 huizen in de Bornsche Maten en heeft op de mooiste plek in Singelwonen nieuwe rijwoningen beschikbaar! De beste prijs/kwaliteitsverhouding is gegarandeerd, een vlotte bouwtijd, geen lange doorlooptijden en alle kosten vooraf inzichtelijk, daarnaast bepaalt u zelf hoe het huis eruit ziet zowel van binnen als buiten!

 

Graag verwelkomen wij u op zaterdag 14 december!

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden