Naar hoofdinhoud
14 maart 2012

Beekparkfestival 2012

Zoals altijd is toegezegd krijgen de bewoners van de Bornsche Maten een bijzonder cadeau bij hun huis. Een schitterend park waar water en groen zorgen voor een uurtje ontspanning of juist een sportief moment. Op 1, 2 en 3 juni is er drie dagen feest. Borne nodigt iedereen in Twente uit een kijkje te komen nemen in het schitterende park in de Bornsche Maten.

 

De realisatie van de Bornsche Beeklaan en het Bornsche Beekpark wordt op uiteenlopende wijze gevierd. Op vrijdag is er een receptie voor alle betrokken partijen in de Bornsche Maten met een symposium over bouwen in crisistijd. Volkskrantredacteur Jan Tromp spreekt vooraanstaande personen uit de bouwwereld en overheidsector over hun rol in een periode van economische neergang.

 

Zaterdag 2 juni staat in het teken van Wonen in de Bornsche Maten, wonen aan het park. Landelijk is op deze dag de Dag van de Bouw. Vanuit de ontvangstlocatie in het Bornsche Beekpark, kunnen bezoekers informatie krijgen over actuele bouwplannen, projecten in verkoop en bouwen op een eigen kavel. In het park zelf zijn verschillende attracties en zullen ondernemers in de bouw, woon- en tuinbranche aanwezig zijn. Zaterdagavond organiseren de wijkbewoners van de Bornsche Maten een spetterend feest. Letterlijk omdat er sportieve uitdagingen over het water georganiseerd worden. Met muziek en een hapje en drankje kan tot in de late uurtjes gefeest worden. Zij hebben immers al een prachtig huis in de schitterende wijk.

 

Zondag 3 juni zal voor velen een echt parkgevoel geven. Met de grootste Picknick van Nederland hoopt Borne dat uit de wijde omtrek mensen naar het park komen en hun picknickkleed uitvouwen. Natuurlijk is er van alles te zien en te beleven. Genietend van muziek, theater of meedoen aan een van de vele activiteiten van die dag.    

 

U bent meer dan welkom een kijkje te komen nemen in de schitterende wijk De Bornsche Maten. Dat kan op zaterdag 2 juni tussen 10.00 en 16.00 uur of ontspannend tijdens de Twentse Picknick op 3 juni vanaf 12.00 uur.

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden