Naar hoofdinhoud
28 januari 2015

Start verkoop van drie projecten

Wonen in de Bornsche Maten wordt steeds aantrekkelijker. De wijken vormen zich fraai om het Bornsche Beekpark en deze zomer wordt het voorzieningencluster De Veste opgeleverd en zal de Bornsche Beeklaan doorgetrokken zijn. Vrijdag 30 januari gaan nieuwe woningen in verkoop. Elk met een eigen stijl en karakter, duurzaam en van kwaliteit. Elke woning biedt wel iets bijzonders.

 

In Singelwonen gaat ontwikkelaar Nijhuis Bouw uit Rijssen in verkoop met 14 tweekappers, type Dudok . Op een heel fraai plekje op royale kavels met een tuin naar het zuiden. De woningen kunnen naar eigen smaak ingedeeld worden met een straat- of tuingerichte woonkamer. Standaard wordt een luxe keuken, badkamer en dakkapel geplaatst. Klik hier om naar de kavelkaart te gaan waar meer informatie is te lezen over deze woningen.

 

Aan de Oeverlaan, recht tegenover het Bornsche Beekpark realiseert Nijhuis Bouw 29 opvallende hoge herenhuizen. Een blok van 8 woningen gaat vrijdag 30 januari in verkoop. De woningen hebben verschillende gevels en details en er zijn 2 varianten: gelijkvloers of splitlevel. Ook bij deze type woningen wordt een luxe keuken en badkamer geleverd. . Klik hier om naar de kavelkaart te gaan waar meer informatie is te lezen over deze woningen.

 

De verkoop van deze woningen start vrijdag en wordt gehouden in Kulturhus De Bijenkorf aan de Bekenhorst in Borne. Belangstellenden voor informatie of evt een optie kunnen hier terecht tussen 16.00 en 19.00 uur. Informatie over dit project is ook te vinden op www.hogeherenborne.nl

 

Averyon

Ontwikkelaar Roosdom Tijhuis gaat een heel fraai type rijwoningen bouwen in Tuinstad. Het zijn de laatste rijwoningen in dit plandeel. De tuin is gericht op het zuidoosten. Averyon is scherp geprijsd en heel royaal. De inhoud is vergelijkbaar met een tweekapper. Averyon wordt geleverd met een mooie badkamer en een Siematic keuken. 

 

Start verkoop is vrijdag 30 januari van 15:00 tot 17:00 uur. U kunt voor meer informatie of het nemen van een optie tussen 15:00 en 17:00 binnenlopen bij één van de onderstaande kantoren.

  • Euverman Nuyts, Grotestraat 144, Borne
  • Leverink + Assen Resultaatmakelaars, Demmersweg 3-13, Hengelo
  • Ten Hag, Burgemeester Jansenplein 30, Hengelo

Klik hier om naar de woninginformatie te gaan op deze website.

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden