Naar hoofdinhoud
04 december 2014

Presentatie Nieuwbouw "Shopping by Candlelight" zaterdag 13 december in de Bakkersteeg

Waar staat uw kerstboom volgend jaar? 

Misschien is verhuizen naar een nieuw huis in een prachtige buurt wel een van de wensen van 2015. Met de naderende feestdagen voor de deur is er meer tijd om erover te praten, de wensen op een rijtje te zetten en beslissingen te nemen. We helpen u graag met oriënteren en hebben tijdens de Shopping by Candlelight op 13 december een prachtige woonwinkel ingericht.

 

Shopping by Candlelight is een sfeervolle koopavond op zaterdag dat heel veel bezoekers trekt. De sfeer is op zijn best als het donker begint te worden. De kerstkoren te horen zijn, de arreslee rijdt en de vuurkorven en windlichten zorgen de straten verlichten. Alle winkels in het centrum zijn deze zaterdagavond open tot 21.00 uur en er is veel te doen voor jong en oud. Voor iedereen die benieuwd is wat Borne te bieden heeft aan nieuwbouwwoningen en bouwkavels is er een tijdelijke woonwinkel ingericht. Deze is aan de Bakkerssteeg, midden tussen de Hema en Grand Cafe De Steeg. U bent hier zaterdag 13 december welkom tussen 15.00 en 21.00 uur.

 

Wat biedt de woonwinkel u?

- Rijwoningen en tweekappers in Tuinstad

- Rijwoningen en tweekappers in Singelwonen

- Patiobungalows in Nieuw Borne / Parkstrip

- Vrijstaande en rijwoningen en tweekappers in de Groene Hof

- Vrijstaande woningen aan de Beekbogen

- Welstandsvrij bouwen in Singelwonen

- Energieneutraal wonen in Singelwonen

- Collectief particulier opdrachtgeverschap

- Vrije kavels in Tuinstad en Singelwonen
 

Natuurlijk kunnen we u ook vertellen hoe schitterend de Bornsche Maten zich aan het ontwikkelen is. Deze zomer gaat De Veste open met een grote locatie voor kinderdagopvang, een royale basisschool en een sporthal en sportcafé. De centrale ligging in Twente, de korte afstand tot het centrum en de ruime opzet van de wijk maken de Bornsche Maten tot een van de beste woonlocaties van Twente. Misschien staat uw kerstboom volgend jaar wel in uw nieuwe huis in de Bornsche Maten. Er ligt al een kerstbal voor u klaar.

 

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden