Naar hoofdinhoud
05 juni 2015

Beekparkfestival 2015

Wonen in de mooiste wijk van Twente

 

Wonen in de schitterende nieuwbouwwijk de Bornsche Maten is voor iedereen mogelijk. De wijk is gevarieerd en biedt verrassend veel mogelijkheden. Starters en kavelkopers kunnen gebruik maken van diverse voordeelregelingen en de hypotheekrente voor het huis van je dromen is lager dan ooit.

Toe aan een nieuwe stap, een nieuw huis en een prachtige omgeving? Kom dan zaterdag 13 juni tussen 11.00 en 16.00 uur naar de Bornsche Maten.

Projectontwikkelaars, gemeente en bewoners van de Bornsche Maten organiseren voor de vierde keer het Bornsche Beekparkfestival. Het schitterende beekpark is het decor van de festiviteiten met in het midden een groot paviljoen waar de gemeente en makelaars het actuele woningaanbod presenteren. Zij zijn de hele dag aanwezig om van u te horen hoe u het liefst wilt wonen. Samen met u bekijken ze wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk kunt u ook kijken in de wijk. U zult verbaasd zijn van de ruimte, het groen en de sfeer. De Bornsche Maten is een populaire locatie.

 

Belevenispark

Het Bornsche Beekpark ligt centraal in de Bornsche Maten. De woonbuurten liggen allemaal op loopafstand van het park en het schitterende Oud Borne. Het park is het hele jaar een belevenis voor jong en oud. De oude tuin van boerderij De Bongerd, het amfitheater, het sportveld en de klautersensaties langs het waterpark zijn favoriete plekjes voor de bewoners. Zaterdag 13 juni is er een megaspringkussen, pony rijden, ijs en gratis pannenkoeken. Het park is verder gevuld met ruim dertig bedrijven die een relatie hebben met bouw en verbouw, inrichting, tuin en vrije tijd.

Kijken in de wijk

Vanaf het Bornsche Beekpark vertrekt de paardentram die een ronde maakt door de wijk. De tram stopt op verschillende punten zodat in alle rust de buurt bekeken kan worden, een modelwoning kan worden bezocht of ligging van vrije kavels bekeken kunnen worden. Op deze dag zijn ook de kinderopvang en de basisschool vertegenwoordigd. Zij betrekken deze zomer De Veste, een schitterend nieuw gebouw, waarvan de bouwlocatie te bekijken is.

 

Tussen 11.00 en 16.00 uur staat het Beekparkfestival in het teken van wonen en leven in de Bornsche Maten. Aansluitend is er een groot feest voor de wijkbewoners. Met een barbecue, zeskamp voor kinderen en volwassenen en een avondfeest in het paviljoen. De actieve wijkvereniging van de Bornsche Maten organiseert dit festijn, want wat anderen nog moeten ontdekken weten zij al lang: Wonen in de Bornsche Maten is een feest!

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden