Naar hoofdinhoud
20 april 2010

Borne op z'n Best 2010

Borne op z’n Best verloopt zonnig en geanimeerd.

 

Op zondag 18 april was het Projectatelier geopend. De komst van veel publiek voor Borne op z’n Best werd benut om informatie te verstrekken over de ontwikkeling van de Bornsche Maten, Groene Poort en Centrumplan..

 

Een geweldig mooie dag met duizenden belangstellenden op de been. Goede sfeer, veel zon, vrolijke mensen en enthousiaste deelnemers. Heel Twente vierde feest in Borne, zo leek het. Schuifelend in dikke rijen langs de ‘Living Statues’, waarvan er vijf door project de Bornsche Maten waren gesponsord. Lekkere ijsco’s, diverse koren, muziek, gezellige terrassen, standjes met eten en drinken, kraampjes op straat, een heuse boekenmarkt . Alles, maar dan ook alles droeg bij aan een gezellige, drukke dag in een ontspannen sfeer.

 

Het Projectatelier diende niet alleen als omkleedruimte voor het Shanty Koor ‘De Bornse Maten’ maar was ook geopend voor belangstellend publiek. Buiten stonden permanent één of twee clowns om de jeugd te vermaken met lange ballonnen, die kunstig werden omgetoverd tot hond, zwaard, giraf, hart of een ander leuk figuur. Binnen konden kinderen tot een jaar of acht gratis hun gezicht laten schminken door een derde clown. Vele kleine prinsesjes, vlinders, honden en piraten verlieten het pand.

 

Ondertussen kon het volwassen publiek zich laten voorlichten over de mogelijkheden van koop of huur van een woning in de Bornsche Maten. Dat gebeurde in samenwerking met de Bornse Woningstichting Woonbeheer Borne. Velen spraken hun waardering uit over de driedimensionale animatiefilm van het nieuw aan te leggen Bornse Beekpark.

Uiteraard was ook informatie voorhanden over de Groene Poort en het Centrumplan.

 

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden