Naar hoofdinhoud
14 juni 2012

Vrij Bouwen in Tuinstad

 

 

Roosdom Tijhuis start met een nieuw concept genaamd “Vrij Bouwen”. 8 kavels voor halfvrijstaande woningen gaan in verkoop middels dit nieuwe concept. De kavels zijn gelegen op een toplocatie aan de buitenrand van Tuinstad.

 

 

Vrij bouwen combineert het beste van twee werelden. Alle voordelen van projectmatige bouw met de vrijheid van particulier opdrachtgeverschap zijn samengevoegd in dit concept. In Tuinstad is er veel vraag naar projectmatige bouw waarbij een koper geheel ontzorgd wordt en het gehele bouwproces geregeld wordt. Bij projectmatige bouw ligt van tevoren het ontwerp en de prijs vast. Qua indeling is er bij projectmatige bouw nog wel veel mogelijk. Voor particulier opdrachtgeverschap wordt gekozen als een koper ook invloed wil hebben op het ontwerp van de woning. Indien de koper kiest voor particulier opdrachtgeverschap zal de koper ook het gehele bouwproces moeten aansturen. Hier komt veel bij kijken en ook blijkt er achteraf dat er nog wel eens kosten moeten worden gemaakt  die van tevoren niet ingecalculeerd zijn.

 

 

Indien men kiest voor “Vrij Bouwen” dan heeft een koper zowel inspraak in het ontwerp als de indeling van de woning. Samen met de architect wordt een droomhuis naar eigen wens ontworpen. Op basis van dit ontwerp wordt een vaste prijs bepaald waarbij alle bijkomende kosten als: architectkosten, legeskosten, aansluitkosten, sonderingen, constructeurskosten enzovoort zijn inbegrepen. Een koper die kiest voor Vrij Bouwen krijgt een all-in prijs zoals bij projectmatige bouw waarbij alle bijkomende kosten zijn inbegrepen. Dus geen verrassingen achteraf. Tevens wordt er geprofiteerd van de bouwexpertise, de inkoopvoordelen en de snelheid van bouwen van Roosdom Tijhuis.

 

 

Inschrijven voor Vrij Bouwen kan via de website www.roosdomtijhuis.nl

 

 

 

 

 

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden