Naar hoofdinhoud

De Maten | Amice, 5 vrijstaande woningen

De woning wordt standaard voorzien van een aangebouwde gemetselde berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Bovendien kun je jouw nieuwe thuis volledig naar je eigen hand zetten met extra opties zoals een stijlvolle erker of accent, een luxe keuken of prachtige tuindeuren. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 167 m² tot en met circa 180 m².

 

Meer informatie

Bleekershof | Vrijstaande woning

Dit is jouw kans op een prachtige vrijstaande woning! Naast een riante begane grond met een ruime lichte woonkamer met tuingerichte woonkeuken, heb je hier maar liefst 3 ruime slaapkamers en een royale badkamer. De zolder heeft een zee aan ruimte en is naar wens in te delen. Kortom, riant wonen in een fraaie groene omgeving!

 

Meer informatie

De Maten | Broeder, 4 twee-onder-een-kapwoningen

Woningmodel Broeder maakt indruk doordat er optimaal gebruik is gemaakt van alle beschikbare ruimte. Elke woning is uitgerust met een aangebouwde gemetselde berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De ruimtelijke indeling benadrukt de luxe van een riante twee-onder-een-kapwoning. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 147 m² tot en met circa 158 m².

Meer informatie

De Maten | Verwant, 4 twee-onder-een-kapwoningen

Ben je klaar voor een toekomstbestendig thuis? Kies dan voor deze twee-onder-een-kapwoning ontworpen met een slaap- en badkamer op de begane grond voor langdurig wooncomfort. Geniet van het gemak van twee eigen parkeerplaatsen en een serie duurzame slimme woonoplossingen. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 123 m². 

Meer informatie

De Maten | Compagnon, 4 vrijstaand geschakelde woningen

Deze vrijstaand, geschakelde woningen bieden je 'the best of both worlds': de privacy van een vrijstaande woning gecombineerd met de geborgenheid van een twee-onder-een-kapwoning. Dankzij de slimme indeling geniet je van alle comfort dat je verwacht in een vrijstaande woning. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 132 m² tot en met circa 139 m².
 

Meer informatie

De Maten | Kornuit, 7 eengezinswoningen

De hoekwoning heeft een eigen oprit met plaats voor twee auto’s. Optioneel kun je hier kiezen voor een aangebouwde gemetselde berging. Verder zijn er diverse mogelijkheden om je huis naar jouw wensen in te delen met onder andere een dakkapel, luxe tuindeuren of een uitbouw. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 122 m² tot en met circa 129 m².

 

Meer informatie

Blend | Tussenwoning - Hoekwoning

De woning wordt compleet opgeleverd met badkamer, toilet en voor de keuken ontvang je een keukencheque die je kan besteden bij Baars Topkeukens. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met wastafel en toilet. De zolder is vrij indeelbaar. Of je nu extra slaapkamers, een thuiskantoor of een hobbyruimte wilt creëren, het kan allemaal. Bij de woningen is een vrijstaande berging.

 

Meer informatie

Weverserf | Vrijstaande woning

De woningen van Weverserf hebben een stoere industriële uitstraling. De vrijstaande woningen in Weverserf hebben een ruime lichte woonkamer en een heerlijke tuingerichte woonkeuken. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een royale badkamer, de tweede verdieping is naar wens in te delen. Kortom, riant wonen in een fraaie groene omgeving!

 

Meer informatie

Koopwoningen

De Bornsche Maten wordt voor een groot deel bebouwd door projectontwikkelaars. De twee grootste projectontwikkelaars in de Bornsche Maten zijn De Bongerd V.O.F. en Roosdom Tijhuis.

 

Door over de overzichtsfoto hierboven te scrollen, ziet u waar woningen in verkoop zijn. Via het aanbod op de overzichtsfoto wordt u rechtstreeks doorverwezen naar de projecten van De Bongerd V.O.F. (www.woneninbornschematen.nl) en Roosdom Tijhuis (roosdomtijhuis.nl).

 

Huur sociale sector

In de Bornsche Maten zijn en worden verschillende huurwoningen gebouwd. Welbions, de sociale verhuurder in Borne, levert hierin een groot aandeel. Kijk voor meer informatie op www.welbions.nl.

 

Huur private sector

Er zijn ook private partijen die woningen in het hogere marktsegment verhuren via o.a. het internet.

 

Kavels particulier

In de Bornsche Maten biedt de gemeente Borne op fraaie plekken vrije kavels aan. De kavels worden gefaseerd uitgegeven. Kijk op de website van gemeente Borne voor meer informatie over kavels.

 

Voordeelregelingen

Wonen in de Bornsche Maten? Binnen de gemeente Borne zijn verschillende garanties en regelingen waar u gebruik van kunt maken. Zoals de starterslening en de dubbele woonlasten garantie.

 

Starterslening

Zo’n tien jaar geleden is de starterslening in de gemeente Borne in het leven geroepen. Een van de belangrijkste doelen is het bewerkstelligen van een evenwichtige bevolkingssamenstelling binnen de gemeente Borne. Daarvoor wil de gemeente onder meer de doelgroep (jonge) starters zo goed mogelijk faciliteren. De VROM Starterslening vormt daartoe een geschikt instrument. Kijk voor meer informatie op https://www.borne.nl/startersregeling.

 

Dubbele woonlasten garantie

Ter stimulering van de verkoop van nieuw te bouwen woningen, op een van de gemeente aan te kopen kavel, is een regeling in het leven geroepen. Deze regeling omvat een bescherming gedurende maximaal één jaar tegen, en een eventuele vergoeding van, dubbele woonlasten. Daaraan is uiteraard wel een aantal voorwaarden verbonden. Meer informatie hierover is te vinden op https://www.borne.nl/dubbele-woonlastengarantie.

 

NB. In veel gevallen zijn de regelingen beperkt. Dat betekent dat de regelingen doorgaan totdat het budget op is.