Naar hoofdinhoud
24 juni 2010

Presentatieavond: Consumentgestuurd SIR-55 woningen bouwen in Borne

Presentatieavond in Borne

In uitbreidingsplan De Bornsche Maten te Borne zijn er mogelijkheden voor SIR-55 woningen in de deelplan de Vossenbeekzone. Op deze locatie kunnen maximaal 22 woningen voor medioren en senioren gerealiseerd worden door middel van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Gemeente Borne heeft voor deze locatie weinig randvoorwaarden opgesteld. Dit betekent dat er qua ontwerp en indeling van de woningen zeer veel mogelijkheden zijn. SIR-55 wil met u van gedachten wisselen over úw toekomstige woonwensen. Stichting SIR-55 organiseert daarom een presentatieavond in Borne op maandag 12 juli aanstaande. Tijdens de presentatieavond worden schetsen van een architect gepresenteerd en het vervolgproces wordt nader toegelicht. Tevens wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden om aan dit project deel te nemen.

  

Meld u aan!

Voelt u zich aangesproken en wilt u deze presentatieavond op maandag 12 juli bijwonen? Dan kunt u zich hiervoor telefonisch aanmelden bij het secretariaat van Stichting SIR-55 op: 040-242 32 23. U mag ook een e-mail sturen naar info@sir-55.nl. Na aanmelding ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met tijdstip en locatie.

 

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

 Het tot stand komen van een SIR-55 project kan op een aantal manieren verlopen. Eén vorm is het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Het doel van CPO is u meer zeggenschap te geven bij het realiseren van uw woning. De koper treedt, samen met zijn toekomstige buren, zelf op als opdrachtgever en ontwikkelaar. Als adviseur én begeleider van CPO vormt SIR-55 toegevoegde waarde aan de totstandkoming van deze woningen. Wilt u als woonconsument samen met uw toekomstige buren uw ideale woning realiseren in Borne? Dat kan.

 

De SIR-55 woning

SIR-55 streeft ernaar ruime patiobungalows te bouwen die voldoen aan de volgende uitgangspunten: Grote living van ruim 50 m²; aparte keuken; bijkeuken/berging; grote slaapkamer van ca. 20 m²; kleinere logeer- of werkkamer; apart toilet; complete badkamer met bad, douche, tweede toilet en vaste wastafel; garage en patio. Stichting SIR-55 zet zich tevens in om appartementen voor medioren en senioren te realiseren. In alle projecten worden eisen gesteld met betrekking tot: toegankelijkheid, omgeving, bruikbaarheid, veiligheid en comfort. Een woning die het wonen en leven tot een ware belevenis maakt!

  

Stichting SIR-55

Stichting SIR-55 is een consumentenorganisatie, opgericht om aan de woonwensen en -behoeften van medioren (50-70 jaar) en senioren tegemoet te komen. Ontstaan toen drie 55-plussers zich afvroegen “Hoe willen wij later graag wonen?”. De stichting is al 20 jaar actief vanuit het zuiden van het land. Inmiddels zijn tientallen projecten gerealiseerd en zijn nog vele projecten in voorbereiding of in de bouwfase.

 

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden