Naar hoofdinhoud
27 oktober 2011

Vijfhonderd woningen in Bornsche Maten

Er was woensdag 26 oktober een klein feestje in Tuinstad. Diane en Natasja Tanke, moeder en dochter, betrokken de 500ste woning in de Bornsche Maten. De ‘housewarming’ werd meteen een succes. Investeerders, bouwers en gemeente waren bijeen om de beide bewoners te feliciteren.

 

Wethouder Lex Albers complimenteerde alle betrokkenen met de voortang en kwaliteit van de bouw in de Bornsche Maten. ,,De goede samenwerking tussen planologen, gemeente, projectleiding, bouwers en makelaars en verhuurders zorgt ervoor dat de Bornsche Maten een prettige en prachtige wijk wordt’’, aldus de wethouder. Hij refereerde daarbij aan de unieke ligging van Borne tussen de grote steden, het unieke karakter van het centrum en de prachtige faciliteiten in de Bornsche Maten.

 

Diana en Natasja verhuizen van Almelo naar Borne omdat ze hier de woning hebben gevonden die bij hen past. Ruime kamers en ruimte voor een kantoor aan huis. Ze runnen een rijschool met klanten uit heel Twente. Vanuit het centrale Borne kunnen ze snel bij hun klanten zijn

 

 

Wethouder Lex Albers overhandigd de familie Tanke een geschenk namens de Bornsche Maten.

 

Woningverhuurder Achmea trakeerde het gezin op een tuinzitje.

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden