Naar hoofdinhoud
18 december 2013

Kerstfeest in de Bornsche Maten

Zaterdag 21 december is het kerstfeest in het Bornsche Beekpark in de Bornsche Maten. Bewoners van de wijk zijn om 15.00 uur welkom om de wijkkerstboom op te tuigen. Het kind met het mooiste knutselwerkje ontvangt een leuke prijs. Volwassenen kunnen wensen in de boom hangen.

 

Het kerstmoment is een initiatief van het projectbureau Bornsche Maten en de wijkvereniging. Inwoners van de nieuwbouwwijk hebben via de wijkkrant een oproep ontvangen. Kinderen kunnen leuke kerstdecoraties knutselen en volwassenen kunnen op de bijgevoegde kerstkaart een wens invullen. Het projectbureau Bornsche Maten verloot een spacescooter onder de jeugd en een verrassingsmand onder de volwassenen. De kerstwensen vormen tevens een soort verlanglijstje van wijkbewoners. De wijk is nog volop in ontwikkeling en waar mogelijk kunnen wensen ingepast worden.

 

In tegenstelling tot wat op de kaart staat mogen alle knutselwerken zaterdag ook mee worden genomen. Dit omdat door omstandigheden de kerstkaart veel te laat bij de bewoners in de bus is gevallen.

 

Het kerstfeest rond de 8 meter hoge kerstboom wordt ingekleed met versnaperingen en warme chocolademelk. Iedereen in de Bornsche Maten is welkom. De activiteiten beginnen om 15.00 uur. Voor kinderen is er een leuke sportieve activiteit georganiseerd.

 

Wij hopen dat u als inwoner van de Bornsche Maten komt en van de gelegenheid gebruik maakt om met uw buren te proosten op uw mooie woonomgeving. En vanzelfsprekend mag u zelf ook versierselen meenemen om uw wijkkerstboom zo mooi mogelijk te maken.

 

 

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden