Naar hoofdinhoud
11 november 2014

Contact- en informatieavond 17 november a.s. in het gemeentehuis van Borne

Maandagavond 17 november houdt het projectbureau Bornsche Maten een informatieavond. Van 19.30 uur tot 20.00 uur is er de mogelijkheid kennis te maken met personen die hebben aangegeven samen met een ander een twee-onder-één kapwoning te willen realiseren op een eigen kavel, maar nog geen medebouwer hebben. U kunt kennis maken met potentiële medebouwers en bezien of u samen met een ander uw twee-onder-één kapwoning kunt gaan realiseren.

 

Vanaf 20.00 uur geven we samen met deskundige partners informatie over het bouwen in collectief verband. Tot vandaag zijn er in de Bornsche Maten al 20 collectieve initiatieven afgerond of in ontwikkeling. Je kunt in CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) zelf kiezen welk type woning je wenst te realiseren, een rijtjeswoning, een twee onder een kap woning of een vrijstaande woning. Hierover willen wij u graag meer vertellen.

 

Om zoveel mogelijk geïnteresseerden te kunnen laten aanhaken organiseert het projectbureau de informatieavond op maandag 17 november vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis. Daarna wordt bekeken welke serieuze kandidaten de eerste stappen willen zetten om gezamenlijk de eerste fase van het traject voor het bouwen van een twee-onder-één kapwoning of het vormen van een CPO vereniging in te gaan.

 

Wij kijken uit naar uw komst en verzoeken u vriendelijk kenbaar te maken of u aanwezig bent op maandag 17 november a.s. U kunt e-mailen naar info@bornschematen.com. Bent u verhinderd en wenst u toch op de hoogte te worden gehouden van de resultaten van deze avond dan is dat ook mogelijk. Wij ontvangen dan graag een reactie mbt uw afwezigheid en uw interesse om op de hoogte te worden gehouden.

 

 

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden