Naar hoofdinhoud
05 april 2013

Feest in nieuwbouwwijk Tuinstad in de Bornsche Maten

Wederom 10 starters van een Roosdom Tijhuis woning openen officieel de bouw van hun eerste koophuis.

 

In Tuinstad bouwde deze bouwer uit Rijssen reeds 190 woningen waarbij de beste prijs/kwaliteitsverhouding gegarandeerd wordt. De bouw van wederom 20 halfvrijstaande woningen en 7 rijwoningen wordt in april gestart.

 

Er zijn nog 2 tussen- en 2 hoekwoningen te koop.

 

Roosdom Tijhuis beschikt over mooie locaties in Tuinstad en verzorgt het gehele traject voor de koper. Er wordt geen beroep gedaan op de eigen tijd van de kopers en daarbij hebben zij wel alle inspraak over de indeling van het huis. Een ander bijkomend voordeel is de v.o.n. prijs die van tevoren geheel vaststaat dus geen onverwachte kosten achteraf. Roosdom Tijhuis garandeert kwaliteit. Een huis moet tientallen jaren meegaan en dat houdt in dat de keuze van de materialen met de grootste zorg dient te gebeuren. Natuurlijk kan er veel geld bespaard worden op goedkope gevelafwerking, ramen zonder draai/kiepfunctie etc. Dit zal snel leiden tot hoge onderhoudskosten, allerlei zaken die de aandacht verdienen en vaak in het begin over het hoofd worden gezien bij particulier bouw en pas onder de aandacht komen als de kopers hun huis betrekken. Door jarenlange ervaring en de 10 jaar Woningborggarantie wordt optimaal aandacht besteed aan kwaliteit met daarbij de nadruk dat de koper alles in de woning kan kiezen zoals gewenst is. Van binnendeuren tot indeling van de verdiepingen tot details als tuindeuren, dakkapellen etc., alles is mogelijk.

 

Starters

Voor de starters en doorstromers zijn rijwoningen en middelgrote tweekappers te koop welke in prijs variëren van € 177.500 tot € 235.000 v.o.n. Aanvullend zijn er scherpe aanbiedingen voor keuken en sanitair door het inkoopvoordeel bij partner Imabo te Haaksbergen.

 

De rijwoningen worden medio 2013 opgeleverd. Ben jij die starter die snel wil samenwonen of ben jij huurder die vanwege de scherpe huizenprijzen, stijgende huren en de lage rentes de overstap wil maken naar een koopwoning? Dan is dit het moment. As. zaterdag laten wij u graag de ruimte en kwaliteit zien van de rijwoningen. U kunt zich hiervoor melden bij de modelwoning aan de Lover 170. Wij begeleiden u vanaf daar naar de rijwoning.

 

Voor de halfvrijstaande woningen kunt u de modelwoning aan de Lover 170 bezichtigen. Deze halfvrijstaande woning komt overeen met het oppervlak van de Fuseliers welke te koop zijn vanaf € 229.750 tot € 235.000 v.o.n.

 

Toekomstgericht wonen

Wegens het succes van de reeds gebouwde toekomstgerichte huizen met slaap- en badkamer op de begane grond is de verkoop gestart van 6 nieuwe woningen. Bent u of kent u iemand die alle gemakken van een nieuwbouwhuis wil en tevens goed voorbereid wil zijn op de toekomst?

 

Dan zijn deze unieke huizen zeer geschikt. De eerste opties zijn genomen door belangstellenden.

 

Ballade en Monsella

De laatste drie grote halfvrijstaande huizen zijn per direct beschikbaar, deze zijn te koop vanaf € 285.000 en hiervoor geldt nu een super aanbieding waarover wij u graag meer vertellen as.  Let op: per 1 juli wordt de NHG grens wederom verlaagd door de overheid. Dus bent u op zoek naar een grote halfvrijstaande woning in dit segment dan is dit uw kans.

 

 

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden