Naar hoofdinhoud
23 april 2013

Beekpark Festival zaterdag 1 juni

Tweede Beekparkfestival wordt groot succes

 

Op 1 juni zijn alle mensen in de regio welkom om in de Bornsche Maten een kijkje te komen nemen. Gemeente, projectontwikkelaars en bewoners laten zien hoe mooi het is in deze prachtige nieuwbouwwijk in het hart van Twente. Naast een route door de diverse woonbuurten en het bekijken van modelwoningen is er een buitenfair met een breed assortiment aan bedrijven in de bouw, architectuur, inrichting, tuin en buitenleven.

In de namiddag zorgen verschillende teams uit de wijken voor spektakel in het park met de zeskamp.

 

Tussen 10.00 en 16.00 uur staat het Bornsche Beekpark in het teken van de Dag van de Bouw,  “Wonen aan het park”. In het paviljoen in het beekpark is alle informatie bijeen over wonen in de Bornsche Maten. De mogelijkheden om een woning te huren, te kopen of te bouwen. Daarbij natuurlijk ook de verschillende voordeelregelingen die de gemeente kent. Tussen 11.00 en 16.00 uur maakt een paardentram rondes door de wijk. De tram maakt stops in elke buurt. Ook daar is van alles te doen. Van het bekijken van een woning tot muurtjes metselen, vogelhuisjes timmeren of het besturen van een kraan. Een rondrit in de tram is een mooie moment om de Bornsche Maten volledig te bekijken.

 

Buitenfair

Naast het paviljoen in het Bornsche Beekpark verzamelen zich tiental bedrijven die een relatie hebben met bouwen en wonen. Zo zijn er architecten dit ter plekke uw droomhuis uittekenen, bouwbegeleiders die u adviseren over de bouw van een eigen huis, aannemers die vertellen over duurzaam bouwen en zonnepanelen, een topleverancier van zonwering voor binnen en buiten, tuinmeubilair, tuininrichting en vrije tijdsbesteding. 

Aan activiteiten voor de kinderen is ook gedacht. Er is een mega springkussen van 30 meter lengte en een kleintje voor de peuters. De pony’s staan klaar voor een ritje door de boomgaard en er is ijs en pannenkoeken. Uiteraard is er voldoende te eten en te drinken voor de volwassenen.

 

Wijkfeest

Vast onderdeel van het Beekparkfestival is het wijkfeest. Een mooie gelegenheid voor de wijkbewoners elkaar te ontmoeten op sportief en sociaal gebied. Vanaf 14.00 uur begint de strijd om de titel in de jaarlijkse zeskamp. De vijvers en klimonderdelen in het beekpark lenen zich uitstekend voor een sportieve krachtmeting. Vanaf de namiddag tot ’s avonds wordt er gestreden en gevierd, natuurlijk met muziek van de plaatselijke dj.

 

Kijk voor foto's van het Beekparkfestival van vorig jaar op onze facebookpagina. klik hier

Belangstelling om als bedrijf of instelling deel te nemen aan de buitenfair in het beekpark, neem dan contact op met de projectorganisatie op info@bornschematen.com

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden