Naar hoofdinhoud
21 februari 2014

UItnodiging CPO

Vrij wonen in het hart van Twente

 

Wij weten als geen ander dat u het liefst al uw woonwensen zelf wilt invullen. Niet voor niets is het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ongekend populair in Borne. Met twaalf lopende projecten en meer dan 50 gelukkige woningbezitters staan we in Overijssel op nummer 1.

 

Waarom nodigen wij u uit?

De gemeente Borne ziet meer kansen voor bouwen in een collectief. Naast rijwoningen biedt het de mogelijkheden voor mensen die een twee-onder-eenkap willen bouwen of vrijstaand. De kracht zit in het verenigen en samen de opdracht formuleren. Het is daarbij niet vereist dat de woningen in rijverband of in dezelfde straat staan.

 

Hierover willen wij u graag meer vertellen. U denkt misschien na om in de toekomst te willen bouwen. Dit is een uitstekende mogelijkheid om te horen of een collectieve opdracht het mogelijk maakt uw wensen te realiseren.

We heten u welkom op dinsdag 25 februari om 19.30 uur in het gemeentehuis van Borne.

Klik hier voor een informatiefilm over CPO.

 

Kiest u voor de Bornsche Maten? Dan bieden wij een garantieregeling als uw woning nog te koop staat. Ook hierover informeren wij u graag.

 

Bent u 55-plusser en wilt u in de toekomst alle woonvoorzieningen op de begane grond? In de Bornsche Maten liggen op dit moment unieke kansen. We horen graag van u wat uw wensen zijn.

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden