Naar hoofdinhoud
09 december 2015

Shopping by Candlelight: welkom in onze woonwinkel!

 

Is verhuizen naar een nieuw huis in een prachtige buurt één van uw wensen voor het nieuwe jaar? De naderende feestdagen bieden een uitgelezen mogelijkheid om daar met elkaar over te praten, de wensen op een rijtje te zetten en beslissingen te nemen. De adviseurs van projectorganisatie Bornsche Maten helpen u graag bij uw oriëntatie. U bent  op zaterdag 12 december tijdens Shopping by Candlelight van harte welkom in onze speciaal ingerichte woonwinkel aan de Bakkersteeg 10a, naast By Hilke. We staan tussen 15:00 uur en 21:00 uur voor u klaar! En raadt u ondertussen het juiste aantal kerstballen in onze winkel? Dan maakt u kans op een waardebon van maar liefst €100,- te besteden bij Vertwentz!

 

Voor een ieder wat wils
Onder het genot van een drankje en de heerlijke Twentse streekproducten van Vertwentz vertellen wij u alles over het aanbod aan nieuwbouwwoningen en bouwkavels in de jongste woonwijk van Borne. Zo bieden wij u vrije kavels in de deelprojecten Tuinstad, Singelwonen, De Veste en Groene Hof. Maar ook een breed scala aan vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen in diverse prijsklassen op de mooiste plekjes van de Bornsche Maten. En bent u starter of wilt u samen met medestanders bouwen in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap? Ook dan bent u van harte welkom voor meer informatie in onze woonwinkel.

 

De centrale ligging in Twente, de korte afstand tot het centrum van Borne en de ruime opzet maken de Bornsche Maten tot een van de beste woonlocaties van Twente. Staat uw kersboom volgend jaar in uw nieuwe huis in de Bornsche Maten?

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden