Naar hoofdinhoud
04 mei 2012

Kom ook naar de Twentse Picknick in het Beekpark 3 juni

Wonen in de Bornsche Maten betekent wonen aan een park. Niet een park om binnen de ‘paden’ te blijven, maar een park waar je wat kunt beleven. De Bornsebeek zorgt voor het natuurlijk water. Het is uitdagend met eilandjes, stapstenen, steigers en echte waterspeelplaats. De verharde paden in het beekpark zijn geschikt voor het skeeleren en op het grote speelveld kan getraind worden om een professionele voetballer te worden.

 

Het Bornsche Beekpark nodigt uit om heerlijk ontspannen te genieten van een stralende zon. Borne nodigt u uit een kleed mee te nemen en de tas te vullen met lekkere dingen. Zondag 3 juni vanaf 12.00 uur is er van alles te beleven in het park en kunt u een leuk plekje zoeken in het gras of aan de waterkant. Neem vooral ook zelf de voetbal en frisbee mee of geniet van alles wat er te zien en te horen is. Zo zijn er verschillende leuke optredens, kan bewondert worden hoe er in de middeleeuwen geleefd werd en wordt u uitgedaagd op het water van de Bornsebeek.

 

Kom en geniet van een leuke middag in het park

 

Even uit het Park…

Kent u de Bornsche Maten niet? Dan is zondag 3 juni een uitstekende mogelijkheid om op eigen wijzen een ronde door de nieuwbouwwijk te lopen en de schitterende bouwstijlen te bewonderen. In het paviljoen is de gemeente aanwezig en kunt u diverse folders en brochures ophalen of een van de medewerkers spreken.

 

Wat is er te doen vanaf 12.00 uur:

- Kanovaren op de Bornse Beek

- muziek en optredens in het Amfitheater

- Middeleeuwse ambachten

- Kunst met kids

- Voetbalcourt

- Schotse spelen met Old Coopers Hall

- Springkussens

- Bornse Pannenkoekenbakkers

- Friet & frisdrank

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden