Naar hoofdinhoud
18 augustus 2010

Stap tijdens de Melbuul'ndagen ook eens binnen bij het Projectatelier Borne!

 

De gemeente Borne is volop in ontwikkeling. Er gebeurt van alles op het gebied van wonen en ondernemen. De bouw in de Bornsche Maten, de ontwikkelingen in het centrum, versterking van de Groene Poort en realisatie van Bedrijventerrein De Veldkamp. Tegenover het gemeentehuis zit het Projectatelier Borne. Hier worden de plannen voor de toekomst gesmeed. Nieuwsgierig hoe Borne er in de toekomst uit komt te zien? Loop dan eens binnen. Tijdens de Melbuul’ndagen is het Projectatelier Borne open.

 

Het Projectatelier Borne is de creatieve werkplek als het gaat om de ontwikkeling van het Melbuul’ndorp. Niet alleen de gemeente zit er met alle grote projecten. Ook ontwikkelaars, architecten en stedebouwkundigen vliegen in en uit. Of het nu gaat om de ontwikkelingen in Tuinstad, het Wilde Wonen, de vordering van het nog te realiseren Beekpark, de plannen in het centrum of de inzet voor het behoud van groen en natuur; u bent van harte welkom. Woonbeheer Borne is aanwezig om belangstellenden meer te vertellen over de bouw van Atria, het nog te realiseren appartementencomplex in hartje Borne.

 

Op korte termijn start de gemeente Borne met de verkoop van de laatste fase particuliere kavels in Tuinstad in de Bornsche Maten. Tijdens de Melbuul'ndagen is er in het Projectatelier Borne, Marktplein 21, gelegenheid om informatie over deze percelen in te winnen.

 

Naast deze laatste fase in Tuinstad worden de nog beschikbare kavels in het project Wilde Wonen in de woonbuurt Singelwonen gepresenteerd. Dit unieke project biedt de mogelijkheid om te bouwen zonder gestelde beeldkwaliteiteisen! Ook hiervoor bent u tijdens de Melbuul'ndagen van harte welkom!

 

Bent u verhinderd tijdens de Melbuul'ndagen? Kom dan tijdens kantooruren langs op ons Projectatelier Borne of bel voor vragen met telefoonnummer 074 - 256 73 87 en vraag naar Ton ter Ellen of Loes Temmink.

 

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens de Melbuul'ndagen!

 

Openingstijden:

  • ma- vrij: 09.00 -12.30 en  van 13.30 – 16.30 uur

Tijdens de Melbuul’ndagen:

  • zaterdag: 12.00 - 16.00 uur
  • zondag:   12.00 - 17.00 uur

 

 

 

14-09-2018

Gasloos bouwen

17-08-2018

Melbuul'n 2018

24-02-2017

Inloopavond

14-04-2010

Starterscafé

04-02-2010

Themamaanden