Naar hoofdinhoud

Projectwoningen en kavels

 

In de Bornsche Maten zijn zowel kavels als projectwoningen te koop. Voor projectmatige bouw kunt u zich richten tot de aangesloten makelaars, kavelinformatie kunt u inwinnen op het Projectatelier Borne tegenover het gemeentehuis.

 

 

Projectwoningen

 

»  Aangesloten makelaars

Kavels

 

 

De kavels van de gemeente Borne worden gefaseerd uitgegeven. Om voor een kavel in aanmerking te komen dient u zich in te schrijven bij de gemeente Borne. Op www.borne.nl (Digitaal loket; producten en diensten; bouwkavel) is de informatie volledig weergegeven. Download het inschrijfformulier. De procedure van aankopen vindt u op deze pagina: Kavel kopen? Hoe gaat het in zijn werk'. Voor de aankoop van vrije kavels geldt de dubbele woonlasten garantie.

 

In de Bornsche Maten biedt de gemeente Borne op fraaie plekken vrije kavels aan. In sommige deelgebieden (Oost Esch en Nieuw Borne) zijn de kavels reeds verkocht, in andere deelgebieden (Beekdalwonen en Boswonen) is nog niet duidelijk hoeveel kavels de gemeente gaat uitgeven.Voor het actuele overzicht van kavels verwijzen we u naar onderstaande deelgebieden.

 

 

Vrije kavels in de Groene Hof

In de Groene Hof geeft Bouwontwikkeling De Bongerd vrije kavels uit. U kunt in overleg met De Bongerd zelf de kavelgrootte bepalen. U bent vrij in architect- en aannemerskeuze. U kunt contact opnemen met een van de makelaars die de kavels verkopen. Euverman & Nuyts, Leverink & Assen Resultaatmakelaars en Ten Hag.