Naar hoofdinhoud

Sport in Borne

 

Sportief aangelegd? Ook dan bent u in Borne aan het juiste adres. Sportcomplex ’t Wooldrik heeft een zwembad, twee sporthallen en een sportzaal. Maar ook voetbal-, korfbal- en handbalvelden. Het tennis- en squashcentrum plus de jeu-de-boulesbanen maken 't Wooldrik compleet. Een fitnessstudio vindt u op fietsafstand. Bornsche Maten heeft in gebouw De Veste een eigen sportaccommodatie. Naast basisschool De Vonder is volleybalvereniging Ecare Apollo 8 de hoofdgebruiker van de sporthal.

 

Houdt u van actieve buitensporten? Ga dan eens kijken bij Buitensport Twente in Zenderen. Hier vindt u mountainbiketochten, kanotochten over de Bornsebeek  kunt en tal van andere uitdagende groepsarrangementen.

 

Sinds 2013 beschikt Borne ook over een 9-holes golfbaan. Deze schitterende golfbaan ligt aan de rand van De Groene Poort, bereikbaar vanaf de weg Zenderen-Albergen.

 

Plezier beleven en lekker bewegen voor de kleinsten is mogelijk in Kids-City. Dit overdekte speelparadijs staat in het teken van avontuur en piraterij.