omschrijving kenmerken foto's kaart contactpersoon

Omschrijving

Kijk voor de brochure en plattegronden op: http://roosdomtijhuis.nl/woningtype/halfvrijstaand-naar-uw-keuze/

 

Nieuwbouw is alles inrichten naar eigen smaak, wie wil dat nu niet? Type Hermitage zijn 4 zeer royale uitgebouwde halfvrijstaande woningen met een afmeting van 6,5 bij 10,7 m. De woningen hebben een straatgerichte woonkamer en de keuken is aan de tuinzijde gesitueerd. De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers. De zolder is te bereiken met een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor een hobbykamer of kan fungeren als opbergruimte. De woningen worden al zeer compleet aangeboden met Siematic keuken en luxe sanitair. De kavels zijn ruim en hebben een oppervlakte vanaf 271 tot 284 m², en tuinen op het zuidwesten.

Dit huis biedt:
• Fraaie architectuur met herkenbare details
• Prachtige ruimtes, volop woongenot
• Wonen aan de rand van tuinstad met vrij uitzicht
• Siematic keuken
• Luxe badkamer met sanitair en tegelwerk

HERMITAGE – ERKER, KAVEL 258 EN 259

Type Hermitage – Erker is de ideale gezinswoning, gelegen in de Bornsche Maten. Deze woning is standaard al uitgebouwd, dat wil zeggen een verlening van 60 cm op zowel begane grond, verdieping en zolder. Op de begane grond bevindt zich een straatgerichte woonkamer met erker. De erker zorgt voor extra ruimte en lichtinval in de woning. De Siematic keuken is aan de tuinzijde gesitueerd met een deur naar het terras/tuin. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en is bereikbaar vanuit de hal.

Deze woning is in de basis al uitgebouwd maar uiteraard kunt u de woning nog verder uitbreiden met een verlening van 1,2 meter op de begane grond. Onze ervaren kopersbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit!

De verdieping biedt drie slaapkamers, een complete badkamer met bad, douche, wastafel en een tweede toilet. De zolder is te bereiken met een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor een hobbykamer of kan fungeren als opbergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluiting voor de wasmachine en de technische installaties.

HERMITAGE – ACCENT, KAVEL 257 EN 260

Type Hermitage – Accent is de ideale gezinswoning, gelegen in de Bornsche Maten. Deze woning is standaard al uitgebouwd, dat wil zeggen een verlening van 60 cm op zowel begane grond, verdieping en zolder. Op de begane grond van kavel 257 en 260 bevindt zich een straatgerichte woonkamer met accent over drie bouwlagen. De Siematic keuken is aan de tuinzijde gesitueerd met een deur naar het terras/tuin. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en bevindt zich in de hal.

De verdieping biedt drie slaapkamers, een complete badkamer met bad, douche, wastafel en een tweede toilet. De zolder is te bereiken met een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor een hobbykamer of kan fungeren als opbergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluiting voor de wasmachine en de technische installaties.

WAT WORDT UW PERSOONLIJKE PLATTEGROND?

Uw nieuwe woning moet helemaal passen bij uw persoonlijke smaak en uw manier van leven. Dat maken we met alle plezier voor u mogelijk. Zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis helpt u graag om de verschillende opties goed af te wegen.