omschrijving kenmerken foto's kaart contactpersoon

Omschrijving

Kijk voor de brochure en plattegronden op: http://roosdomtijhuis.nl/woningtype/fuselier/

 

TYPE FUSELIER, FUSELIER ACCENT EN FUSELIER GRANDE

Wegens succes nieuw in verkoop! De meest verkochte halfvrijstaande woningen van Tuinstad. Roosdom Tijhuis ontwikkelt in een prachtige woonstraat binnen Tuinstad zes extra royale halfvrijstaande woningen type Fuselier en Fuselier Grande. De woningen van het Type Fuselier zijn gemoedelijk gelegen aan de Lover, een ruim opgezette straat voorzien van extra parkeerruimte en groen. De kavels zijn ruim en hebben een oppervlakte van ca 225 tot 240 m².

Dit woningtype biedt:
• Karakteristieke architectuur met herkenbare details
• Wonen in de mooiste nieuwbouw wijk van Borne
• Voorzien van luxe Siematic keuken
• Luxe badkamer met sanitair en tegelwerk

FUSELIER, KAVEL 253B

De Fuselier is voorzien van een heerlijke ruime woonkamer aan de straatzijde van de woning. Aan de tuinzijde bevindt zich de keuken, welke is voorzien van een Siematic keuken met diverse voorzieningen. Het grote raam en de deur zorgen voor volop licht en verbinding met uw terras en tuin. Kiest u voor een uitbouw, dan is het mogelijk om een extra ruime woonkeuken te realiseren, ook in combinatie met een praktische bijkeuken. Onze ervaren kopersbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit! De woning is voorzien van luxe sanitair, met volop keuzemogelijkheden voor u als koper in kleur en materiaal. Het is ruim binnenkomen in de hal. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein. Tot slot is de woning voorzien van een aangebouwde berging, zodat er alle ruimte is voor uw fietsen of uw hobby.

De verdieping biedt drie ruime en lichte slaapkamers. Ook vindt u hier de badkamer, welke is voorzien van ligbad, wandtoilet, douche en wastafel. De zolder, welke middels vaste trap te bereiken is, biedt nog meer extra ruimte. Ook op de verdieping zijn er nog volop keuzemogelijkheden. Wilt u liever twee extra grote slaapkamers, of een inloopkast? Ook de zolder biedt volop mogelijkheden om extra ruimte te creëren voor bijvoorbeeld uw hobby.

Op uw eigen oprit kunt u twee auto’s achter elkaar kwijt.

FUSELIER ACCENT, KAVEL 175/253A (GESPIEGELD)

Kavel 175 is reeds in aanbouw (oplevering medio 2015). Deze wordt meegebouwd met 1,2 meter verlenging een prachtige uitbouw aan de zijkant! Kavel 253a is nog niet in aanbouw genomen.

U zoekt een nieuw thuis, met alle ruimte voor u en uw gezin? Type Fuselier Accent is de ideale gezinswoning, gelegen op steenworp afstand van het centrum van Borne in de prachtige wijk Tuinstad. De Fuselier Accent is voorzien van een heerlijke ruime woonkamer aan de straatzijde van de woning. Door het accent in de voorgevel kent de woning een extra speelse indeling. Aan de tuinzijde bevindt zich de keuken, welke is voorzien van een Siematic keuken met diverse voorzieningen. Het grote raam en de deur zorgen voor volop licht en verbinding met uw terras en tuin. Kiest u voor een uitbouw, dan is het mogelijk om een extra ruime woonkeuken te realiseren, ook in combinatie met een praktische bijkeuken. Onze ervaren kopersbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit! De woning is voorzien van luxe sanitair, met volop keuzemogelijkheden voor u als koper in kleur en materiaal. Het is ruim binnenkomen in de hal. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein.

De verdieping biedt drie ruime en lichte slaapkamers. Ook vindt u hier de badkamer, welke is voorzien van ligbad, wandcloset, douche en wastafel. De zolder, welke middels vaste trap te bereiken is, biedt nog meer extra ruimte. Ook op de verdieping zijn er nog volop keuzemogelijkheden. Wilt u liever twee extra grote slaapkamers, of een inloopkast? Ook de zolder biedt volop mogelijkheden om extra ruimte te creëren voor bijvoorbeeld uw hobby.

Op uw eigen oprit kunt u twee auto’s achter elkaar parkeren.

174 wordt inmiddels gebouwd en is voorzien van een 1,2 m verlening aan de achterzijde en een uitbouw in de zijgevel. Bekijk de sfeerplattegronden in de brochure voor de indelingsmogelijkheden van de royale keuken.

FUSELIER GRANDE, KAVEL 166/168/169

Kavel 166 is reeds in aanbouw en wordt verkocht inclusief 2,4 meter verlenging en een verlenging van de garage. Kavel 168 en 169 zijn nog niet in aanbouw genomen.

De Fuselier Grande is voorzien van een heerlijke ruime woonkamer aan de straatzijde van de woning. Aan de tuinzijde bevindt zich de keuken, welke is voorzien van een Siematic keuken met diverse voorzieningen. De Fuselier Grande biedt standaard 1,20 extra leefruimte in de keuken als u deze vergelijkt met de Fuselier. Het grote raam en de deur zorgen voor volop licht en verbinding met uw terras en tuin. Kiest u voor een uitbouw, dan is het mogelijk om een extra ruime woonkeuken te realiseren, ook in combinatie met een praktische bijkeuken. Onze ervaren kopersbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit! De woning is voorzien van luxe sanitair, met volop keuzemogelijkheden voor u als koper in kleur en materiaal. Het is ruim binnenkomen in de hal. Het toilet is voorzien van een wandtoilet en fontein. Tot slot is de woning voorzien van een aangebouwde berging, zodat er alle ruimte is voor uw fietsen of uw hobby.

De verdieping biedt drie ruime en lichte slaapkamers. Ook vindt u hier de badkamer, welke is voorzien van ligbad, wandtoilet, douche en wastafel. De zolder, welke middels vaste trap te bereiken is, biedt nog meer extra ruimte. Ook op de verdieping zijn er nog volop keuzemogelijkheden. Wilt u liever twee extra grote slaapkamers, of een inloopkast? Ook de zolder biedt volop mogelijkheden om extra ruimte te creëren voor bijvoorbeeld uw hobby.

Op uw eigen oprit kunt u twee auto’s achter elkaar kwijt.

WOONKWALITEIT

Een Roosdom Tijhuis woning biedt u standaard veel comfortabele woonruimte. Toch mag de woning voor u misschien nog wel iets groter. Of misschien heeft u voor bepaalde ruimtes bijzondere wensen. Geen probleem. Ons bouwsysteem is zeer flexibel en biedt vele mogelijkheden. In overleg is bijna alles mogelijk. Realiseer uw eigen droomhuis met bijvoorbeeld een gezellige woonkeuken waar u met uw familie samen komt voor het gesprek van de dag. Flexibiliteit, dat is woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis.