Deelgebieden
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Vrijstaande woning (kavel 5)
  Vrijstaande woning (kavel 5)
  € 443.000,- v.o.n.
 • Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  € ,- v.o.n.
 • Avondroodvlinder
  Avondroodvlinder
  € ,- v.o.n.
Acht deelgebieden

's Heerenblick

's Heerenblick
verkocht
 • perceeloppervlakte
 • woonoppervlakte
 • kamers
 • Singelwonen

Omschrijving

4 zeer royale halfvrijstaande woningen aan de rand van Singelwonen met vrij uitzicht! 

 

Brochure is te downloaden op: http://roosdomtijhuis.nl/woningtype/s-heerenblick/

Nieuwbouw is alles inrichten naar eigen smaak, wie wil dat nu niet? Type ’s Heerenblick zijn 4 zeer royale halfvrijstaande woningen met een afmeting van 6,20 bij 11,60 m. De woningen hebben een straatgerichte woonkamer met erker. De Siematic keuken is aan de tuinzijde gesitueerd. De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en de zolder is te bereiken met een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor een hobbykamer of kan fungeren als opbergruimte. De woningen worden al zeer compleet aangeboden met Siematic keuken en luxe sanitair. De kavels zijn ruim en hebben een oppervlakte van ca. 246 tot 282 m².

Dit huis biedt:

 • Fraaie architectuur met herkenbare details
 • Prachtige ruimtes, volop woongenot
 • Wonen aan de rand van Singelwonen met vrij uitzicht
 • Siematic keuken
 • Luxe badkamer met sanitair en tegelwerk
 • Vrij uitzicht aan voorzijde

 

‘S HEERENBLICK

Type ’s Heerenblick is de ideale gezinswoning, gelegen in de Bornsche Maten. Deze woning is standaard zeer royaal en is voorzien van een heerlijke ruime woonkamer met standaard een erker aan de straatzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken, voorzien van een Siematic keuken. In de achtergevel zit een groot raamkozijn voor lichtinval en een deur naar de tuin. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en is bereikbaar vanuit de hal.

 

Deze woning is in de basis al uitgebouwd maar uiteraard kunt u de woning nog verder uitbreiden met een verlening van 1,2 of 2,4 meter op de begane grond. Hierdoor is het mogelijk om tuingericht te wonen en de keuken aan de voorzijde van de woning te situeren. Wilt u liever straatgericht wonen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Onze ervaren kopersbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit! Op uw eigen oprit kunt u twee auto’s parkeren. Tot slot is de woning voorzien van een berging, zodat er ruimte is voor uw fietsen en tuingereedschap.

De verdieping biedt drie slaapkamers, een complete badkamer met bad, douche, wastafel en een tweede toilet. Wilt u liever twee extra grote slaapkamers, of een inloopkast? Ook dat is mogelijk. De zolder is te bereiken met een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor een hobbykamer of kan fungeren als opbergruimte.

WAT WORDT UW PERSOONLIJKE PLATTEGROND?

 

Uw nieuwe woning moet helemaal passen bij uw persoonlijke smaak en uw manier van leven. Dat maken we met alle plezier voor u mogelijk. Zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis helpt u graag om de verschillende opties goed af te wegen.


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief