Deelgebieden
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  € ,- v.o.n.
 • Vrijstaande woning (kavel 5)
  Vrijstaande woning (kavel 5)
  € 443.000,- v.o.n.
 • Avondroodvlinder
  Avondroodvlinder
  € ,- v.o.n.
Acht deelgebieden

Meikers 20

Meikers 20
verkocht
 • perceeloppervlakte
 • woonoppervlakte
 • kamers
 • Nieuw Borne

Omschrijving

10 Parkwoningen Beekboog Parkzijde

 

In het hart van Beekboog Binnen, een sfeervolle buurt met de ambiance van een jaren ’30 tuindorp waarin het zo riant en lommerrijk wonen is,  zijn 10 Parkwoningen gesitueerd. Brede lanen, volop groen en een ruime opzet markeren deze gewilde locatie in de Bornsche Maten.

 

De Parkwoningen worden opgetrokken uit een smaakvolle tintcombinatie van donkerrode steen en wit gekeimde stenen, geheel in stijl met de in deze wijk zo knap geëvenaarde jaren ’30 bouwstijl en tuindorp nostalgie. Aangevuld met antraciet keramische pannen, hardhouten kozijnen en een onderhoudsarme boei, ademen deze Parkwoningen een authentieke en originele sfeer uit.

 

Alle Parkwoningen, de naam zegt het al, grenzen aan het park van Beekboog Binnen: vanuit de woonkamer hebben de toekomstige bewoners hier een vrij en riant uitzicht op. Naast een ruime keuken hebben bijna alle woningen standaard een bijkeuken, een inpandige garage en een opstelplaats voor de auto op eigen terrein. Op de verdieping bevinden zich twee riante slaapkamers over de gehele breedte van de woning,  een badkamer voorzien van een 2e toilet. De Parkwoningen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van luxe sanitair en tegelwerk.

 

De Parkwoningen bieden veel indelingsvrijheid op de begane grond. Wat dacht u bijvoorbeeld van een extra werkkamer of een slaapkamer met een badkamer op de begane grond? Een ideale indeling voor mensen die nu of in de toekomst voor het gemak van gelijkvloers wonen kiezen.


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief