Nieuws
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Aalbes
  Aalbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Honingbes
  Honingbes
  € 279.500,- v.o.n.
 • Vlierbes
  Vlierbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Snoek 6
  Snoek 6
  € 150.244,- v.o.n.
 • Havezathe - Aalbes
  Havezathe - Aalbes
  € 367.500,- v.o.n.
 • Avondroodvlinder
  Avondroodvlinder
  € 252.500,- v.o.n.
 • Rozenbottel
  Rozenbottel
  € 279.500,- v.o.n.
 • Havezathe - Sonnebeld
  Havezathe - Sonnebeld
  € 372.000,- v.o.n.
 • Snoek 4
  Snoek 4
  € 150.244,- v.o.n.
Acht deelgebieden

15 januari 2019

Nieuwe projectleider Bornsche Maten

Per 1 januari heeft projectleider Ton ter Ellen het stokje overgedragen aan Bernd van den Dolder. Ton ter Ellen heeft vanaf het begin van de Bornsche Maten, ruim 16 jaar geleden, de ontwikkeling en opbouw van de wijk vanuit de gemeente geleid. “Een bijzonder mooi project, het mooiste dat ik heb mogen doen.”

 

“Een project met mooie resultaten, die duidelijk zichtbaar én voelbaar zijn in de wijk. Onder andere te danken aan de prettige samenwerking met gemeentebestuur, wijkraad, bewoners en projectontwikkelaars”, aldus Ton die met een goed gevoel terugkijkt op de afgelopen 16 jaar. Helemaal loslaten zal Ton de Bornsche Maten niet. Zo zal hij nog regelmatig bij familie in de wijk te vinden zijn en wil hij naar eigen zeggen het jaarlijks terugkerende Beekparkfestival niet missen.

 

Projectleider Bernd van den Dolder is geen onbekende van de Bornsche Maten. Zo heeft hij Ton de eerste vijf jaar van het project ondersteund als assistent projectleider. Ook daarna is Bernd vanuit zijn rol als coördinator van het Projectatelier Borne nauw betrokken gebleven bij de ontwikkeling van de Bornsche Maten. Ton: “Ik draag het stokje dan ook met vertrouwen over aan Bernd.”

 

“Iets wat goed loopt, moet je niet willen veranderen”

De nieuwe projectleider, binnen de gemeente Borne onder andere bekend van projecten als het Centrum, Zuidelijke Randweg, De Veldkamp en Verbindingsweg, zal zich de komende tijd onder andere bezig gaan houden met de afronding van de derde fase van de Bornsche Maten. Naar eigen zeggen gaat hij verder waar Ton is gebleven: “Iets wat goed loopt, moet je niet willen veranderen. Ik heb er zin in!”
 

 

 
14-09-2018Gasloos bouwen
17-08-2018Melbuul'n 2018
24-02-2017Inloopavond

Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief