Nieuws
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Snoek 6
  Snoek 6
  € 150.244,- v.o.n.
 • Kruisbes
  Kruisbes
  € ,- v.o.n.
 • Havezathe - Sonnebeld
  Havezathe - Sonnebeld
  € 372.000,- v.o.n.
 • Rozenbottel
  Rozenbottel
  € 279.500,- v.o.n.
 • Honingbes
  Honingbes
  € 279.500,- v.o.n.
 • Avondroodvlinder
  Avondroodvlinder
  € 252.500,- v.o.n.
 • Vlierbes
  Vlierbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Lijsterbes
  Lijsterbes
  € ,- v.o.n.
 • Snoek 4
  Snoek 4
  € 150.244,- v.o.n.
 • Havezathe - Aalbes
  Havezathe - Aalbes
  € 367.500,- v.o.n.
 • Aalbes
  Aalbes
  € 337.500,- v.o.n.
Acht deelgebieden

23 februari 2015

Kavelzaterdag op 7 maart en CPO-bijeenkomst op 9 maart

Beleef de Bornsche Maten

 

Op zaterdagmiddag 7 maart a.s. is het gemeentehuis van Borne open voor iedereen die interesse heeft in wonen in de Bornsche Maten. De projectleider en verkoopadviseur zijn aanwezig, maar ook architecten en deskundigen om u te informeren over het (samen) bouwen van een eigen huis.

 

De Bornsche Maten kenmerkt zich door ruimte en kwaliteit en wordt hoog gewaardeerd vanwege de centrale ligging aan de grote wegen van Twente. Naast gevarieerde projectbouw is er in de Bornsche Maten veel mogelijk als het gaat om het zelf bouwen van uw droomhuis. Dat kan vrijstaand zijn of geschakeld. Het collectief bouwen staat nummer-1 in de Bornsche Maten.

 

Vorig jaar is een start gemaakt met duurzaam en energieneutraal bouwen. Dat mag verrassend zijn, want een deel van de Bornsche Maten is welstandsvrij. Architecten die u van alles kunnen vertellen over energieneutraal bouwen zijn zaterdag 7 maart ook aanwezig in het gemeentehuis. De Kavelmiddag wordt gehouden van 12.00 tot 15.30 uur.

 

Samen bouwen

Maandagavond 9 maart is er nog een extra avond waar ook adviseurs aanwezig zijn die van alles kunnen vertellen over het succesvolle CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap). Deze avond wordt ook gehouden in het gemeentehuis. De aanvangstijd is 19.30 uur.

 

Nu beslissen

Het kopen van een huis of samen met anderen een huis bouwen… nu is de tijd om te beslissen. De rente van hypotheken is historisch laag en de gemeente kent gunstige regelingen voor starters of mensen die hun eigen woning nog moeten verkopen. Voordat u weet wat uw mogelijkheden zijn en hoe u die kunt invullen is goed advies nodig. We willen u dat graag geven.

 

Kunt u niet op beide data, maar wilt u wel een adviesgesprek, neem dan contact op met het projectatelier Borne, 074-2658590 of officemanagerpab@borne.nl

 

Zie bijgaand het krantenartikel:   Twentsche Courant Tubantia "Samen bouwen Bornsche Maten".

 

 

Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief