Nieuws
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Kruisbes
  Kruisbes
  € ,- v.o.n.
 • Lijsterbes
  Lijsterbes
  € ,- v.o.n.
 • Vlierbes
  Vlierbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Snoek 6
  Snoek 6
  € 150.244,- v.o.n.
 • Aalbes
  Aalbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Snoek 4
  Snoek 4
  € 150.244,- v.o.n.
 • Havezathe - Sonnebeld
  Havezathe - Sonnebeld
  € 372.000,- v.o.n.
 • Havezathe - Aalbes
  Havezathe - Aalbes
  € 367.500,- v.o.n.
 • Avondroodvlinder
  Avondroodvlinder
  € 252.500,- v.o.n.
Acht deelgebieden

24 september 2013

Informatieavond realisatie van voorzieningencluster De Veste

Donderdag 26 september houden de gemeente en de betrokken partijen een informatieavond over de realisatie van De Veste. De avond is bedoeld voor bewoners van de Bornsche Maten en wordt gehouden in Kulturhus De Bijenkorf, aanvang 19.30 uur. Basisschool De Vonder, Kinderopvang Borne, Stichting Sporthal de Veste (Ecare Apollo 8) en de wijkraad Bornsche Maten tekenen met elkaar een intentieovereenkomst, waarin zij aangeven als verbonden partners De Veste te willen realiseren.

 

De aanbestedingsfase is halverwege. Van de ingeschreven gegadigden zijn nog drie kandidaten over. Om zo goed mogelijk een voorlopig ontwerp te kunnen uitwerken staan de komende maanden in het teken van dialoog. Tijdens de informatieavond wordt gedeeld  wat er allemaal al is gedaan, hoe de aanbesteding verloopt, wat de vereisten zijn en waar de bouwer aan moet denken. Door middel van een vragenronde kunnen mensen in de zaal opmerkingen meegeven of vragen stellen en aan het eind is veel tijd ingeruimd voor persoonlijke gesprekken.

 

Intentieovereenkomst

Binnenkort tekenen de partners met elkaar en met de gemeente formeel de aktes waarin de samenwerking formeel wordt vastgelegd. Ten overstaan van het publiek wordt hiervoor op 26 september een intentieovereenkomst getekend. Basisschool De Vonder, Kinderopvang Borne, Ecare Apollo 8, wijkraad Bornsche Maten en de gemeente trekken samen op om in de Bornsche Maten een prachtige wijkvoorziening te realiseren. Een belangrijke eerste stap op weg naar augustus 2015. De beoogde opleverdatum van het gebouw.

 

 
29-05-2013Feest in Tuinstad

Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief