Nieuws
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Havezathe - Sonnebeld
  Havezathe - Sonnebeld
  € 372.000,- v.o.n.
 • Havezathe - Aalbes
  Havezathe - Aalbes
  € 367.500,- v.o.n.
 • Avondroodvlinder
  Avondroodvlinder
  € 252.500,- v.o.n.
 • Snoek 4
  Snoek 4
  € 150.244,- v.o.n.
 • Snoek 6
  Snoek 6
  € 150.244,- v.o.n.
 • Honingbes
  Honingbes
  € 279.500,- v.o.n.
 • Vlierbes
  Vlierbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Aalbes
  Aalbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Rozenbottel
  Rozenbottel
  € 279.500,- v.o.n.
Acht deelgebieden

04 mei 2012

Dag van de Bouw 2 juni - Wonen aan het park

Met het Beekparkfestival op 1,2 en 3 juni geeft Borne een stevige impuls aan de mogelijkheid te wonen aan een schitterend park. Het Bornsche Beekpark is al vanaf het prille begin het vertrekpunt geweest van de woonwijk Bornsche Maten. De zeven woonwijken grenzen allemaal aan het park. Het grootste deel van het park is klaar en het is tijd voor feest! Compleet met kanovaren, een ritje in de trein, vlotten bouwen, muziek en entertainment. Tijdens De Dag van de Bouw wordt u ontvangen in het Bornsche Beekpark en zijn er op diverse locaties woningen te bezichtigen.

 

Het Beekparkfestival begint op 1 juni met een symposium voor de relaties van de gemeente Borne en eindigt met een massale picknick voor iedereen uit Twente. Mensen die zich oriënteren op de woningmarkt wordt aangeraden zaterdag 2 juni vrij te houden voor een bezoek aan het Bornsche Beekpark, dat die dag in het teken staat van De Dag van de Bouw. Midden op het terrein ontvangen ontwikkelaars, makelaars en gemeente u om u te informeren over de huizen die in verkoop zijn en de mogelijkheden voor het bouwen van een eigen huis op een eigen kavel.

 

Buitenfair

Het hele Bornsche Beekpark staat deze dag in het teken van wonen en leven aan een park. Bornse bedrijven zijn aanwezig om advies te geven over tuinaanleg, schuttingen en tuinhuisjes. Er zijn leveranciers van keukens, verf&behang, kozijnen en buitenkachels. Kinderdagverblijf De Vrolijke Vijver heeft open huis en het AOC geeft demonstraties over onderhoud en renovatie. Trein Bello rijdt rondjes door het park en maakt bij de verschillende onderdelen een stop. Instappen en uitstappen kan wanneer u wilt.

 

Attracties

Leven aan een park betekent ook een park gebruiken voor leuke dingen. Er kan gevoetbald en gespeeld worden op de diverse attracties en springkussens. Kanovaren op de Bornsebeek behoort tot de mogelijkheden, er zijn middeleeuwse ambachten en natuurlijk ontbreekt de frietkraam en ijscokar niet. Het Freiwald Manegerie Circus komt aan het eind van de ochtend met een echte olifant en kamelen. Dat is het bekijken meer dan waard.    

 

Kom naar het Beekparkfestival – Dag van de Bouw!

Zaterdag 2 juni 10.00-16.00 uur

 

 
13-11-2012Starters opgelet!!
23-01-2012CPO Startersavond

Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief