Nieuws
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Aalbes
  Aalbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Snoek 4
  Snoek 4
  € 150.244,- v.o.n.
 • Vlierbes
  Vlierbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Snoek 6
  Snoek 6
  € 150.244,- v.o.n.
Acht deelgebieden

14 april 2010

Starterscafé

Startersinformatieavond

  

De gemeente Borne organiseert op 20 april 2010 in samenwerking met Stichting Starter een startersinformatieavond voor de beginnende huizenkopers en -huurders van Borne en omstreken, het zogeheten Starterscafé.

  

Het Starterscafé is een laagdrempelig en informatief evenement dat specifiek gericht is op starters op de woningmarkt. Er is zowel binnen het op koop- als binnen het huursegment vaak veel meer mogelijk dan starters denken. Naast het woningaanbod in het bestaande segment is het ook interessant om te kijken naar financieel bereikbare alternatieven die worden aangeboden.

  

Professionele partijen staan u graag te woord op een zeer laagdrempelige manier, gewoon in het café onder het genot van een borreltje of een kopje koffie of thee. Geen ellenlange presentaties, maar 1 op 1 praten met de mensen die er verstand van hebben. Naast Gemeente Borne zijn ook De Hypotheekshop Hengelo, Prisma ERA Makelaars, NVM Makelaarsgroep Euverman Temmink & Parnters, Woonbeheer Borne en Notariskantoor Scherfke aanwezig om hun expertise met u te delen.

  

Waar en wanneer?

Het Starterscafé zal plaatsvinden in Grand Café de Steeg op 20 april tussen 18.30 en 21.00 uur, gratis inloop. Mis dit evenement niet! Heeft u familie, vrienden, kennissen of kinderen die, waarvan u weet, op zoek zijn naar een woning en graag voorlichting willen? Neem ze mee naar de inloopavond. Voor meer info kijk op www.stichtingstarter.nl.

 

meer informatie op onderstaand link https://www.borne.nl/?contenttype=product&productid=1160

 

 

 

 

 

 

 
14-04-2010Starterscafé
13-04-2010Borne op z'n Best
04-02-2010Themamaanden

Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief