Deelgebieden
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Snoek 6
  Snoek 6
  € 150.244,- v.o.n.
 • Vlierbes
  Vlierbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Aalbes
  Aalbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Snoek 4
  Snoek 4
  € 150.244,- v.o.n.
Acht deelgebieden

Tuinstad

 

Tuinstad vormt samen met Singelwonen en de Veste de tweede fase die in

Bornsche Maten in ontwikkeld is. In Tuinstad komen ca. 400 woningen, waarvan er inmiddels ruim 390 zijn gerealiseerd. (Aan onderstaande kaart zijn geen rechten te ontlenen, het betreft een indicatieve verkaveling.

 

 

Ligging
Tuinstad ligt tussen de Mekkelhorstweg met Boomkamp Gardens, de Vossenbeek, de groene bufferzone langs de Britanniëlaan en het Bornsche Beekpark.

In het kort
Een gevarieerde 'buurt' naar de stijl van het tuindorp en met klassieke tuinstadelementen die goed in deze omgeving passen. Het betreft woningen met een lichte steen en met rode daken, gelegen aan lanen met hagen en fruitbomen in het gras. Centraal in Tuinstad ligt de Rozenhof, daar bevindt zich een klein parkje met de nodige speeltoestellen voor de jeugd.

 

Tuinstad en Prieel

Foto: ® 2018 IM-RO Holding bv, Oldenzaal

 

Wonen in Tuinstad

Wonen in Tuinstad

Het plandeel Tuinstad is geheel bouwrijp, inmiddels is ruim 90% van dit deelplan bebouwd en woonrijp gemaakt. Er is nog een enkele kavel beschikbaar via de gemeente.

 

Voor de kavelverkoop kunt u terecht bij het projectatelier van de gemeente Borne. U vindt aanvullende informatie, zoals het bestemmingsplan en het inschrijfformulier voor een kavel onder downloads en links.

 


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief