Bornsche Maten
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Vlierbes
  Vlierbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Snoek 6
  Snoek 6
  € 150.244,- v.o.n.
 • Snoek 4
  Snoek 4
  € 150.244,- v.o.n.
 • Aalbes
  Aalbes
  € 337.500,- v.o.n.
Acht deelgebieden

Veiligheid

 

Wonen in een veilige omgeving en in een veilig huis is belangrijk. Eigenlijk moeten de voorwaarden zo zijn dat je je niet bewust bent van gevaar. Veiligheid valt op meerdere manieren uit te leggen. Een veilige woonomgeving en veiligheid in huis. In beide gevallen is De Bornsche Maten de plek die bij u past.

 

In de hele Bornsche Maten (met uitzondering van de Bornsche Beeklaan, waar de maximum snelheid 50 km per uur is) geldt een maximum snelheid van 30 km per uur. De straten zijn verblijfsgebieden voor kinderen, voetgangers en fietsers. De auto is er gast. In de Bornsche Maten zijn ook geen verbindende wegen van de ene buurt naar de andere. Al het autoverkeer verloopt via de Bornsche Beeklaan.

 

Veiligheid in huis is iets waar de bewoner zelf verantwoordelijk voor is. Maar er zijn voordelen bij het kopen van een woning. Nieuwe woningen in de Bornsche Maten zijn voorzien van hang- en sluitwerk met een hoge inbraakwerendheidsklasse. Bovendien zijn de deuren voorzien van een driepuntssluiting. In de woning zelf zijn rookmelders aangebracht, voorzien van een back-up batterij. De rookmelders zijn onderling gekoppeld, zodat in iedere ruimte van de woning gewaarschuwd wordt als er brand is.

 


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief