Bornsche Maten
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Aalbes
  Aalbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Vlierbes
  Vlierbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Snoek 4
  Snoek 4
  € 150.244,- v.o.n.
 • Snoek 6
  Snoek 6
  € 150.244,- v.o.n.
Acht deelgebieden

Seniorenwoningen

 

In de Bornsche Maten is niet alleen ruimte voor gezinnen en starters: ook belangstellenden die verder zijn in hun wooncarrière zijn van harte welkom. In deelplan Oost Esch, het Waterveld, zijn in 2015 zes (echt-)paren gestart met de bouw van grondgebonden woningen. Hiervoor hebben zij een vereniging opgericht. In dit collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) zorgen zij samen voor het ontwerp en het selecteren van de aannemer. Zelf bepalen ze hun specifieke wensen zoals een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Bent u 55 jaar of ouder en hebt u belangstelling om met anderen het komend jaar te bouwen aan uw toekomst? Meldt u dan aan bij de gemeente Borne.

 

In CPO-verband is veel mogelijk en de wensen van de deelnemers hoeven niet allemaal gelijk te zijn. Informeer gerust op het Projectatelier Borne naar de voor- en nadelen. Vergeet ook niet te vragen naar de dubbele woonlastengarantie, want de gemeente neemt een deel van uw zorgen weg, als u uw eigen woning nog niet hebt verkocht. Klik hier voor de voorwaarden.

 

Op verschillende locaties in Nieuw Borne, Oost Esch en De Veste zijn appartementen gepland. Het is echter nog niet bekend waar en wanneer deze worden gerealiseerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief