Bornsche Maten
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Aalbes
  Aalbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Snoek 4
  Snoek 4
  € 150.244,- v.o.n.
 • Snoek 6
  Snoek 6
  € 150.244,- v.o.n.
 • Vlierbes
  Vlierbes
  € 337.500,- v.o.n.
Acht deelgebieden

Wonen in de Bornsche Maten

 

Centraal in Twente met een prachtig landschap als cadeau. De Bornsche Maten is geen woonwijk zoals alle andere. Wonen in het groen en de bossen op fietstafstand is uniek. De wijk zelf is ruim van opzet en kent een enorme variëteit aan woningen. Voor de Bornsche Maten is veel belangstelling, zowel voor de projectbouw als de vrije kavels.

 

De wijk is opgebouwd uit zeven buurten met elk een eigen woonsfeer. Allen liggen rond het Bornsche Beekpark. In 2006 is gestart met de bouw van de deelgebieden Nieuw Borne en Oost Esch. In Tuinstad zijn sinds de start in 2009 ruim 200 woningen opgeleverd. In 2011 is begonnen met Wilde Wonen, een deelplan van Singelwonen. In Singelwonen zelf zijn al vijf CPO-projecten gerealiseerd met 46 woningen. Er zijn op dit moment nog zes nieuwe CPO-groepen actief, waarvan vijf in Singelwonen en één in Waterveld, deelplan Oost Esch.

 

Bornsche Maten wordt niet alleen een mooie wijk, maar ook een wijk die klaar is voor de toekomst.  Kijk voor het complete overzicht hiernaast, of klik hier voor een sfeerimpressie.

 

 


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief