Borne bruist
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Vlierbes
  Vlierbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Snoek 6
  Snoek 6
  € 150.244,- v.o.n.
 • Aalbes
  Aalbes
  € 337.500,- v.o.n.
 • Snoek 4
  Snoek 4
  € 150.244,- v.o.n.
Acht deelgebieden

Sport in Borne

 

Sportief aangelegd? Ook dan bent u in Borne aan het juiste adres. Sportcomplex ’t Wooldrik heeft een zwembad, twee sporthallen en een sportzaal. Maar ook voetbal-, korfbal- en handbalvelden. Het tennis- en squashcentrum plus de jeu-de-boulesbanen maken 't Wooldrik compleet. Een fitnessstudio vindt u op fietsafstand. Bornsche Maten heeft in gebouw De Veste een eigen sportaccommodatie. Naast basisschool De Vonder is volleybalvereniging Ecare Apollo 8 de hoofdgebruiker van de sporthal.

 

Houdt u van actieve buitensporten? Ga dan eens kijken bij Buitensport Twente in Zenderen. Hier vindt u mountainbiketochten, kanotochten over de Bornsebeek  kunt en tal van andere uitdagende groepsarrangementen.

 

Sinds 2013 beschikt Borne ook over een 9-holes golfbaan. Deze schitterende golfbaan ligt aan de rand van De Groene Poort, bereikbaar vanaf de weg Zenderen-Albergen.

 

Plezier beleven en lekker bewegen voor de kleinsten is mogelijk in Kids-City. Dit overdekte speelparadijs staat in het teken van avontuur en piraterij.

 

 


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief