Naar hoofdinhoud

Avondroodvlinder

Avondroodvlinder
€ 252.500 v.o.n.
in verkoop
  • 123-217 m2 perceeloppervlakte
  • 132-139 m2 woonoppervlakte
  • kamers
  • De Maten

Omschrijving

17 woningen ‘Avondroodvlinder’

 

Plandeel: De Maten - West; type "Avondroodvlinder" in plandeel "De Maten - West"

 

De 17 eengezinswoningen van het type 'Avondroodvlinder' zijn verdeeld over 3 rijen met een uitgesproken dorps karakter. De bijzondere kapvorm, de verscheidenheid in gevels en de warme steenkleuren geven de woningen een karakteristieke uitstraling. De woningen bieden een fraai zicht tot het Beekpark van de Bornsche Maten.

Achter de voordeur treft u een verrassend ruime woning. De hoekwoningen aan de hoofdeinden van de blokken (bouwnummer 01 en 17) hebben een straatgerichte woonkamer en een riante woonkeuken aan de achterzijde. De tussenwoningen en de andere vier hoekwoningen hebben een keuken aan de straatzijde en een woonkamer welke op de tuin is georiënteerd. De verdieping biedt drie slaapkamers en een fijne badkamer. Op de zolderdieping zijn tal van mogelijkheden. De bijzondere vorm van het dak zorgt voor veel indelingsmogelijkheden van deze verdieping. Enkele mogelijke indelingen zijn alvast voor u uitgewerkt.

 

Vanzelfsprekend zijn individuele wensen bespreekbaar. Op het dak liggen zonpanelen voor de opwekking van energie. De kaveloppervlakten variëren vanaf ca. 123 m² bij een tussenwoning tot ca. 217 m² bij de hoekwoningen en natuurlijk is er een buitenberging inbegrepen. Daarnaast worden de woningen zeer compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in zowel de badkamer als toilet, een waarde cheque om uw keuken samen stellen met de bij dit project betrokken showroom.

Dit huis biedt:
* karakteristieke architectuur met herkenbare details
* prachtige ruimtes, volop woongenot
* wonen in de mooiste wijk van Borne
* waarde cheque voor het samenstellen van de keuken
* badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
* veel keuzevrijheid om het huis naar eigen smaak in te delen

* lage energielasten en weinig onderhoud. 

 

Voor informatie over dit woningtype kunt u terecht op de website: www.bornschematen.nl of bij de makelaars van Ten Hag, Euverman & Nuyts en Leverink + Assen.