omschrijving kenmerken foto's plattegronden kaart

Omschrijving

Tuinkracht

 

Plegt Bouwgroep BV ontwikkelt en realiseert in de woonbuurt Tuinstad aan de Tuinlaan tien grote half vrijstaande woningen.

 

Tuinkracht! onderscheidt zich door een groot aantal kwaliteiten:

  • De kavels bevinden zich aan de noordrand van Tuinstad en bieden vrij uitzicht.
  • Alle kavelgroottes variëren van ca. 301 t/m 325 m2. Acht kavels liggen met de tuin volledig op het zuiden. De twee woningen aan de oostkant van het plan hebben de tuin op het zuidwesten.
  • De half vrijstaande woningen hebben een inhoud van meer dan 600 m3.

 

Op de begane grond heeft u de volledige vrijheid om een ruime woonkeuken aan de voor- of aan de achterzijde van de woning te situeren. U bepaalt dus zelf of u voor of achter woont. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. Er is voldoende ruimte voor een inloopkast of separate toilet. Woningen zijn voorzien van een ruime afgewerkte zolder.

 

  • De woningen zijn luxe afgewerkt. Er zijn ruime stelposten voor de keuken, het sanitair en het tegelwerk.
  • De woningen voldoen uiteraard aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd en hebben minimaal label A+++ en alle woningen worden voorzien van 8 zonnepanelen. De woonkamer, keuken, alle slaapkamers en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

 

Last but not least: de woningen zijn zeer scherp geprijsd. Vanaf € 274.500,- koopt u al een compleet en luxe afgewerkte woning van meer dan 600 m3 in Tuinkracht!

 

SCHRIJF JE IN! t/m 26 mei 2015

 

OP 27 MEI WORDEN DE OPTIES VERDEELD!