omschrijving kenmerken foto's plattegronden kaart contactpersoon

Omschrijving

Uitverkocht. 

 

Type Monsella is een fraai ontworpen twee-onder-éénkapwoning geheel in de Tuinstad sfeer. Aan alle details is door de architect gedacht. De woningen type Monsella zijn uniek gelegen. Kavel 150 en 151 zijn fraaie kavels aan een bestaande woonstraat. Het betreft het woningtype Monsella waarvan er reeds 14 zijn gebouwd.

 

Kavel 151 is extra uniek door de opbouw op de garage waardoor een extra kamer ontstaat op de eerste verdieping.

Zowel kavel 150 als 151 wordt meegebouwd met een royale verlenging aan de achterzijde en een erker aan de voorzijde. Kijk voor de unieke plattegronden in de verkoopdocumentatie op http://roosdomtijhuis.nl/woningtype/monsella/.  In de hal vindt u de toiletruimte welke is voorzien van een toilet en fontein. Er is een keuken opgenomen in de v.o.n. prijs.

 

De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en kavel 151 beschikt zelfs over 4 slaapkamers op de verdieping. Er is een stelpost opgenomen voor de badkamer en ook het vergroten van de badkamer behoort tot de optiemogelijkheden. De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor nog een extra (slaap)kamer, kantoorruimte of opbergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en de technische installaties. Een 4-pans dakraam wordt standaard op de zolder gerealiseerd. Heeft u liever een extra groot dakraam of een dakkapel dan is dit uiteraard realiseerbaar. De stenen garage is opgenomen in de v.o.n. prijs.

 

Kiest u voor een woning de Monsella dan weet u zeker dat uw woonwensen uitkomen. De genoemde v.o.n. prijs is inclusief alle meegebouwde opties, completer bestaat niet! De woningen hebben sowieso een A label dus de eerste winst in de vorm van lagere energielasten en uw bijdrage aan een beter leefklimaat is gegarandeerd.

De kavels zijn groot te noemen, kavel 151 heeft een oppervlakte van 322 m2 en kavel 150 is 256 m2 groot.

 

Kijk voor meer informatie op: http://roosdomtijhuis.nl/woningtype/monsella/