Deelgebieden
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Avondroodvlinder
  Avondroodvlinder
  € ,- v.o.n.
 • Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  € ,- v.o.n.
 • Vrijstaande woning (kavel 5)
  Vrijstaande woning (kavel 5)
  € 443.000,- v.o.n.
Acht deelgebieden

Averyon eengezinswoningen

Averyon eengezinswoningen
€ 179.500 v.o.n.
verkocht
 • 142 m2 perceeloppervlakte
 • 123 m2 woonoppervlakte
 • 4 kamers
 • Tuinstad

Omschrijving

Laatste rijwoningen Tuinstad, extra scherp geprijsd! Inhoud van een tweekapper! Inclusief sanitair en Siematic keuken. De woningen zijn prachtig gelegen op steenworp afstand van het Beekpark. Brochures etc. staan op www,roosdomtijhuis.nl. 

 

Nieuwbouw is alles inrichten naar eigen smaak, wie wil dat nu niet? Type Averyon is een ruime eengezinswoning, van alle gemakken voorzien met volop leefruimte. De woningen zijn gelegen op ruime kavels van 142-278 m2. U bepaalt zelf hoe uw woning eruit moet gaan zien. De keuze is aan u! In de basis wordt de woning al zeer compleet aangeboden met een Siematic keuken en sanitair. De genoemde prijs is all-in. U krijgt dus geen verrassingen achteraf en voor € 179.500 woont u in een compleet nieuwe woning. Uiteraard kan de woning nog verder worden uitgebreid of aangepast…

 

De basiswoning is van allerlei luxe voorzien en biedt volop mogelijkheden. De ruime woning is 5,70 m breed en 9.50 diep. De woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd en erg licht door de vele ramen en de deur naar uw tuin. De woning is voorzien van een luxe Siematic keuken. Culinaire hoogstandjes komen tot stand in uw huis waar volop geleefd kan worden. De woning is voorzien van sanitair, met extra keuzemogelijkheden voor u als koper in kleur en materiaal. De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een  badkamer voorzien van wandtoilet, douche en wastafel. De zolder, welke met een vaste trap bereikbaar is, biedt extra ruimte die naar eigen wens is in te delen. Tot slot is het basistype voorzien van een houten berging, zodat er alle ruimte is voor uw fietsen en tuingereedschap. Kortom, de basiswoning is kant en klaar!

 

Wilt u een uitbouw zodat u een schitterende ruime woonkamer kunt realiseren? Openslaande tuindeuren of een schuifpui zodat u volop verbinding heeft met de achtertuin? Een inloopkast, separaat toilet, een indeling op de tweede verdieping? In overleg is veel mogelijk. Onze ervaren kopersbegeleiders ondersteunen u hier bij. Zij weten als geen ander welke mogelijkheden onze woningen bieden.


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief