omschrijving kenmerken foto's plattegronden kaart contactpersoon

Omschrijving

Het behouden Huys / Twee-onder-een-kapwoningen

 

Beeldschoon. Zo typeerde een mevrouw onlangs haar nieuwe huis, gebouwd met Bijont. Een mooier compliment en een meer karakteristieke omschrijving kan het ontwerp van Alexander Gathier van de gelijknamige Architectuurstudio niet krijgen. Bijont heeft voor deze twee-onder-een kapwoning twaalf kavels verworven in de Bornsche Maten. Behalve dat u veel inspraak hebt in de plattegronden worden de tweekappers ook nog eens aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Informeer bij Bijont wat er allemaal mogelijk is. Wilt u een woning met een uitbouw, een erker, de keuken naar de andere kant, slaapkamer op zolder. Kortom: ongekend veel mogelijkheden. De eigentijdse behoefte aan comfort en geriefelijkheid is verbonden met intimiteit, sfeer en ouderwetse gezelligheid.

 

Plattegronden

De inrichting van de ruimte is zodanig ontworpen dat de woning een aangename ‘doorloop’ biedt: beneden de hal en een grote woon- en leefruimte met een keuken, op de eerste verdieping drie slaapkamers met een badkamer en op de tweede een ruime, vrij indeelbare zolder. De woning is energiezuinig omdat ruimschoots voldaan wordt aan de wettelijk vastgestelde normen voor ‘energieprestaties’.

 

Een woning op maat

U wilt niet alleen in een fraaie buurt wonen, u wilt ook een woning die u de ruimte geeft. En wat zou een jaren ’30 huis zijn zonder een bij u passende indeling? Natuurlijk kunt u het ontwerp laten zoals het is. Maar het kan en mag ook anders. Wilt u de tuingerichte woonkamer met openslaande deuren, liever aan de achterzijde? Kiest u voor een grotere badkamer? Of een slaapkamer op zolder? U mag het zeggen.

 

De begane grond is voorzien van enorme raampartijen, waardoor de woonkeuken en woonkamer ruim voorzien zijn van licht. Een heerlijke plek om met het hele gezin te vertoeven. Wilt u deze ruimte juist authentieker en gezelliger maken? Dan passen kamer-en-suite-deuren misschien beter.

 

Met andere woorden: u hebt veel inspraak in de indeling van de hele woning.

 

Stijl van de woning

De huizen worden gekenmerkt door een klassiek-moderne bouwstijl met aan de buitenzijde alle bekende karakteristieke elementen en detailleringen die de sfeer van de jaren ‘30 oproepen.