Deelgebieden
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  € ,- v.o.n.
 • Vrijstaande woning (kavel 5)
  Vrijstaande woning (kavel 5)
  € 443.000,- v.o.n.
 • Avondroodvlinder
  Avondroodvlinder
  € ,- v.o.n.
Acht deelgebieden

Herensingel fase 2

Herensingel fase 2
verkocht
 • perceeloppervlakte
 • woonoppervlakte
 • kamers
 • Singelwonen

Omschrijving

Wegens succes nieuw in verkoop fase 2 van de mooie eengezinswoningen type Herensingel. Deze woningen zijn gelegen op de mooiste plek aan een groenzone in Singelwonen met oppervlaktes vanaf 140 m2 tot maar liefst 270 m2 voor de hoekwoningen. Zowel in de gevel als in de plattegrond maakt u, uw eigen keuzes zodat het huis echt op uw woonwensen is afgestemd.

 

Bij deze prachtige woning bevindt zich op de begane grond een tuingerichte woonkamer, in de hal bevindt zich de toiletruimte welke is voorzien van een toilet en fontein. Er is standaard een Siematic keuken opgenomen in de v.o.n. prijs. Uiteraard kunt u kiezen voor een verlenging van de woonkamer met 1,2 of 2,4 meter. Waardoor u nog meer woongenot ervaart. De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers. Er is een stelpost opgenomen voor de badkamer en ook het vergroten van de badkamer behoort tot de optiemogelijkheden. De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor nog een extra (slaap)kamer, kantoorruimte of opbergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en de technische installaties. Een 4-pans dakraam wordt standaard op de zolder gerealiseerd. Heeft u liever een extra groot dakraam of een dakkapel dan is dit uiteraard realiseerbaar.

Kiest u voor een woning in Singelwonen dan weet u zeker dat uw woonwensen uitkomen. Standaard is de woning al compleet maar door de ruime optiemogelijkheden kunt u nog meer woonwensen realiseren. Onze ervaren kopersbegeleiders maken hiervoor graag een uitgebreide tekening op maat. De woningen hebben sowieso een A++ label dus de eerste winst in de vorm van lagere energielasten en uw bijdrage aan een beter leefklimaat is gegarandeerd.


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief