omschrijving kenmerken foto's omgeving kaart

Omschrijving

De ruime eengezinswoning type ‘s Heerenmaat is van allerlei luxe voorzien en biedt u volop mogelijkheden. De woning is 5,92 meter breed en 10,74 meter diep. Via de entree aan de zijkant van de woning komt u in de hal met trapopgang en toiletruimte met wandcloset. De woonkamer is aan de straatzijde gesitueerd en is heerlijk licht door de vele ramen. De woningen zijn voorzien van een fraaie SieMatic keuken aan de tuinzijde. Er is volop keuze om de keuken aan te passen naar uw eigen wensen qua apparatuur, vorm, indeling en kleurstelling. Kijk verder op de verkooptekeningen voor de juiste plattegronden per bouwnummer. De woning is voorzien van een gemetselde berging, zodat er voldoende ruimte is voor bijvoorbeeld uw fietsen en tuingereedschap.

 

Droomt u van een extra grote woonkeuken waar u gezellig met familie en/of vrienden kunt koken en gezellig kunt ontspannen? Kies dan een verlenging van de begane grond aan de tuinzijde met 2,40 meter. Hierdoor is het ook mogelijk om tuingericht te wonen en de keuken aan de voorzijde van de woning te situeren. Deze opties zijn verder nog op allerlei manieren uit te breiden. Verrijk de ruimte door bijvoorbeeld te kiezen voor dubbele openslaande tuindeuren. Onze ervaren kopersbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit!

 

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en een tweede wandcloset. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd.

 

Voor de verkoopdocumentatie kijk op de website van Roosdom Tijhuis: Type 's Heerenmaat Singelwonen.