omschrijving kenmerken foto's kaart contactpersoon

Omschrijving

Bouw gestart!

 

De allergrootste eengezinswoningen van de Bornsche Maten met vrij uitzicht op het Beekpark.

Bekijk de brochures en verkoopdocumentatie op: http://roosdomtijhuis.nl/woningtype/s-heerenbeeck/

 

• FRAAIE ARCHITECTUUR MET HERKENBARE DETAILS
• PRACHTIGE RUIMTES, VOLOP WOONGENOT
• WONEN AAN DE RAND VAN SINGELWONEN MET VRIJ UITZICHT
• LUXE SIEMATIC KEUKEN
• LUXE BADKAMER MET SANITAIR EN TEGELWERK
• VRIJ UITZICHT AAN VOORZIJDE
• ZEER ROYALE BOUWKAVELS GELEGEN OP HET ZUID-OOSTEN

 

Nieuwbouw is alles inrichten naar eigen smaak, wie wil dat nu niet? De kavels zijn zeer royaal en variëren van 158 tot 347 m2.

Type ‘s Heerenbeeck is een ruime eengezinswoning die van alle gemakken is voorzien. De woning is standaard voorzien van een berging en de hoekwoningen hebben daarnaast ook een standaard carport. De woning is ruim van opzet, maar wilt u de woning nog groter maken behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op de begane grond bevindt zich een tuingerichte woonkamer. De keuken is aan de straatzijde gesitueerd en is voorzien van een luxe Siematic keuken. De toiletruimte is standaard voorzien van een wandcloset en fontein en bevindt zich in de hal.

Wilt u een nog grotere woonkamer? Kies dan een verlenging van 1,2 of 2,4 m. De ruimte kunt u ook eenvoudig verrijken met bijvoorbeeld
dubbele openslaande tuindeuren. Onze ervaren koperbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit!

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers, een complete badkamer met douche, bad, wastafel en een tweede toilet. Of creëer twee grote royale slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast, of voeg die ruimte toe aan de royale overloop.
De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor nog een extra (slaap) kamer, kantoorruimte of opbergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en de technische installaties. Wilt u graag een extra groot dakraam of een
dakkapel dan is dit uiteraard realiseerbaar. Door het doortrekken van de voorgevel naar de zolderontstaat een zeer royale ruimte voor een eventueel extra slaapkamer, kantoor, speelruimte etcetera.

Deze woning is in de basis erg breed, uniek voor een geschakelde eengezinswoning, de inhoud van deze woning is vergelijkbaar met een ruime halfvrijstaande woning.