Deelgebieden
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Brunello vrijstaand: Lover 148
  Brunello vrijstaand: Lover 148
  € 367.500,- v.o.n.
 • Halfvrijstaande woningen type 's Heerenmaat
  Halfvrijstaande woningen type 's Heerenmaat
  € 268.000,- v.o.n.
 • Kavel Lover 68
  Kavel Lover 68
  € 95.135,- v.o.n.
 • Halfvrijstaande woningen type Singraven
  Halfvrijstaande woningen type Singraven
  € 277.500,- v.o.n.
 • Meikers 14
  Meikers 14
  € 279.950,- v.o.n.
 • Hermitage
  Hermitage
  € 312.500,- v.o.n.
 • Het Behouden Huys - K1 - Stuw
  Het Behouden Huys - K1 - Stuw
  € 262.500,- v.o.n.
 • Kavel Lover 140
  Kavel Lover 140
  € 138.739,- v.o.n.
 • Kavel 8: Baars Groene Hof
  Kavel 8: Baars Groene Hof
  € 117.120,- v.o.n.
 • Kavel Tuinlaan 105
  Kavel Tuinlaan 105
  € 159.179,- v.o.n.
 • Eengezinswoning type Twickel
  Eengezinswoning type Twickel
  € 189.500,- v.o.n.
 • Halfvrijstaande woningen type Singraven
  Halfvrijstaande woningen type Singraven
  € 277.500,- v.o.n.
Acht deelgebieden

Singelwonen


Singelwonen is het vierde plandeel in de Bornsche Maten dat in ontwikkeling is genomen. De wijk ligt in het meest zuidelijke deel van Bornsche Maten langs het Bornsche Beekpark. Het ligt aan de hoofdentree van Borne en de Bornsche Beeklaan.

 

 

Er zijn geen rechten te ontlenen aan deze kaart, het betreft een indicatieve verkaveling.

 

Singelwonen

Foto: © 2017 IM-RO Holding bv, Oldenzaal

 

In het kort
Singelwonen biedt naast projectwoningen ook ruimte voor vrije bouw. Singelwonen onderscheidt zich daarmee van andere plandelen, omdat er veel vrijheid is voor de koper. Het plandeel 'Wilde Wonen' en de verschillende bouwprojecten laten zien dat bouwers modern en eigentijds kunnen bouwen.

 

Wilde Wonen

Zuidelijk in Singelwonen is er ruimte voor bouwers die vrijstaande woningen willen bouwen, geheel naar eigen wens en stijl. Er geldt geen beeldkwaliteitsplan, wel moet het ontwerp voldoen aan de landelijke geldende voorschriften. Bijkomend voordeel is dat kopers zelf de grootte van de kavel kunnen bepalen. Daardoor ontstaat er veel vrijheid en variatie. Voor kopers van een kavel in het Wilde Wonen geldt natuurlijk de dubbele woonlastengarantie als ze nog in het bezit zijn van een eigen huis op het moment dat de nieuwe woning gereed is. Klik hier voor meer informatie. Voor meer informatie over de ligging en beschikbare kavels in het Wilde Wonen, bekijk bovenstaande kaart.

 

CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap)

Het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is in Borne een groot succes. Op dit moment zijn er 24 CPO initiatieven opgestart, waarvan al 15 projecten zijn afgerond. Kenmerk van bouwen in collectief verband is dat in gezamenlijkheid alle keuzes worden gemaakt. Denk daarbij aan de keuze voor de architect en aannemer. Hierdoor ontstaat voordeel, zeker ook als de bouw gezamenlijk wordt aanbesteed. Groepen die in CPO-verband een plan gaan ontwikkelen kunnen daar deskundige begeleiding bij krijgen. Over CPO is een informatief filmpje op Youtube te zien. Direct kijken? Klik hier.

 

Projectmatige aankoop

Bij projectmatige aankoop heeft u tevens alle keuzevrijheid en wordt de prijs gecommuniceerd inclusief alle bijkomende kosten (dus v.o.n. incl. alle grond-, bouw-, architects-, legeskosten etc.), u weet zo vooraf direct waar u financieel aan toe bent.. Tevens een voordeel hiervan is dat u minder hoeft af te stemmen met uw buren en alle begeleiding standaard in het bouwproces is opgenomen wat resulteert in een vlotte realisatie van het huis. Doordat alle materialen via vaste partners worden ingekocht kunt u aan van de scherpste prijzen tegen de beste kwaliteit.
Voor dit type woning kunt u terecht bij Roosdom Tijhuis, Bijont en Nijhuis Bouw BV.

 

Starterslening

Starters op de woningmarkt die meedoen met een CPO-project of een woning aankopen van ontwikkelaar Roosdom Tijhuis, kunnen in aanmerking komen voor een gunstige starterslening. Hierdoor is het mogelijk dat ook mensen met een lager inkomen een nieuwbouwwoning kunnen bouwen. Belangrijkste voordeel van een starterslening is dat de eerste jaren geen rente en aflossing betaald hoeft te worden over de grondfinanciering. Na een aantal jaren volgt een inkomenstoets en wordt gekeken of de rente- en aflossingsvrijeperiode verlengd wordt. Klik hier voor meer informatie over de starterslening.

 

Klik hier voor downloads en links, onder andere van het bestemmingsplan en het inschrijfformulier voor een kavel.

 


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief