Deelgebieden
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Vrijstaande woning (kavel 5)
  Vrijstaande woning (kavel 5)
  € 443.000,- v.o.n.
 • Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  € ,- v.o.n.
 • Avondroodvlinder
  Avondroodvlinder
  € ,- v.o.n.
Acht deelgebieden

Kavel 8: Baars Groene Hof

Kavel 8: Baars Groene Hof
€ 117.120 v.o.n.
verkocht
 • 366 m2 perceeloppervlakte
 • Oost Esch

Omschrijving

Hegeman Samen Bouwen en de Bongerd vof zijn een samenwerking aangegaan in het Groene Hof  binnen het plan Bornsche maten in Borne. Hegeman biedt 8 twee-onder-een kap en 1 vrijstaande kavel aan in combinatie met begeleid particulier opdrachtgeverschap (BPO).

 

Begeleid particulier opdrachtgeverschap houdt in dat u samen met Hegeman Samen Bouwen uw eigen woning ontwerpt en bouwt op deze kavels.  Een potentiële koper krijgt de mogelijkheid uit dit plan direct een kavel te kiezen. Vervolgens maakt u samen met Hegeman Samen Bouwen de keuze voor een type woning. Het uiteindelijke ontwerp van die woning bepaalt u aan de hand van voorbeelden en door inspiratie uit onze gesprekken.

 

Persoonlijk ontwerp

Hegeman biedt potentiële kopers, na het overleggen van hun persoonlijke wensen, binnen 10 dagen een vrijblijvende offerte met een persoonlijk ontwerp. Aan de hand van deze offerte en de  kavelprijs kan de potentiële koper eenvoudig zijn of haar budget toetsen.

 

Toekomstige buren

Om een MATCH te krijgen met de toekomstige buren screent Hegeman de aanvragen aan een portefeuille met klanten, die eenzelfde zoekvraag hebben. Op deze manier komt een potentiële koper in contact met een gelijkgestemde, wat bouwen met buren een stuk gemakkelijker maakt. Maar het kan ook zo zijn dat potentiële kopers elkaar al kennen en samen willen bouwen. Ook die voorkeur kunt u opgeven.

 

Elk huis uniek

Hegeman Samen Bouwen hanteert deze begeleide zelfbouwformule in verschillende projecten in Nederland en met succes. Kopers kunnen hun interesse snel concreet maken. Ze bieden keuzevrijheid voor een eigen persoonlijk ontwerp èn kwaliteit voor een betaalbare prijs. Elk huis uniek.

 

Bent u geïnteresseerd in dit project informeer gerust eens naar de voorwaarden. Alle informatie is te vinden op de projectwebsite www.samenbouweninhetgroenehof.nl

 

Maak zelf uw profiel aan en bekijk de mogelijkheden.

 

Hegeman Samen Bouwen helpt u graag verder!


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief