Deelgebieden
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Avondroodvlinder
  Avondroodvlinder
  € ,- v.o.n.
 • Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  € ,- v.o.n.
 • Vrijstaande woning (kavel 5)
  Vrijstaande woning (kavel 5)
  € 443.000,- v.o.n.
Acht deelgebieden

Halfvrijstaande woningen type Singraven

Halfvrijstaande woningen type Singraven
€ 277.500 v.o.n.
verkocht
 • vanaf 255m2 m2 perceeloppervlakte
 • De Veste

Omschrijving

Type Singraven is een royale halfvrijstaande woning. De woning is standaard voorzien van een heerlijk ruime woonkamer aan de straatzijde met bij kavel 1 en 4 optioneel een erker. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkeuken, voorzien van een SieMatic keuken. In de achtergevel zit een groot raamkozijn voor lichtinval en een deur naar de tuin. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en is bereikbaar vanuit de hal. Onder de trap bevindt zich een praktische trapkast. Tot slot is de woning voorzien van een berging, zodat er ruimte is voor uw fietsen en tuingereedschap.

 

Deze woning is standaard al zeer ruim maar uiteraard kunt u de woning nog verder uitbreiden met een verlenging van 2,40 meter op de begane grond. Hierdoor is het mogelijk om tuingericht te wonen en de keuken aan de voorzijde van de woning te situeren. Wilt u liever straatgericht wonen en genieten in een royale woonkeuken? Dat is uiteraard ook mogelijk!

 

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en een tweede wandcloset. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd.

 

Voor de verkoopdocumentatie van dit woningtype kijk op de website van Roosdom Tijhuis: klik hier.


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief