Deelgebieden
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Vrijstaande woning (kavel 5)
  Vrijstaande woning (kavel 5)
  € 443.000,- v.o.n.
 • Avondroodvlinder
  Avondroodvlinder
  € ,- v.o.n.
 • Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  Singelstaete 13 Eengezinswoningen
  € ,- v.o.n.
Acht deelgebieden

Eengezinswoning type Twickel

Eengezinswoning type Twickel
€ 189.500 v.o.n.
verkocht
 • vanaf 135m2 m2 perceeloppervlakte
 • De Veste

Omschrijving

De ruime eengezinswoning type Twickel is van allerlei luxe voorzien en biedt u volop mogelijkheden. De woning is 5,40 meter breed en 8,90 meter diep. Via de entree aan de voorzijde van de woning komt u in de hal met trapopgang en toiletruimte met wandcloset. De woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd en is heerlijk licht door de vele ramen en de deur naar uw achtertuin. De woningen zijn voorzien van een fraaie SieMatic keuken aan de straatzijde. Er is volop keuze om de keuken aan te passen naar uw eigen wensen qua apparatuur, vorm, indeling en kleurstelling. Daarnaast is de woning voorzien van een houten berging, zodat er voldoende ruimte is voor bijvoorbeeld uw fietsen en tuingereedschap.

 

Droomt u van een extra grote woonkamer waar u gezellig met familie en/of vrienden kunt zitten? Kies dan een verlenging van de begane grond aan de tuinzijde met 1,20 of 2,40 meter. Deze opties zijn verder nog op allerlei manieren uit te breiden. Verrijk de ruimte door bijvoorbeeld te kiezen voor dubbele openslaande tuindeuren of een kast onder de trap. Onze ervaren kopersbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit!

 

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en een tweede wandcloset. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd.

 

Kijk voor de verkoopdocumentatie van dit woningtype op de website van Roosdom Tijhuis: klik hier;


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief