Bornsche Maten
Direct zoeken
Nu in verkoop
 • Kavel 8: Baars Groene Hof
  Kavel 8: Baars Groene Hof
  € 117.120,- v.o.n.
 • Halfvrijstaande woningen type Singraven
  Halfvrijstaande woningen type Singraven
  € 277.500,- v.o.n.
 • Halfvrijstaande woningen type Singraven
  Halfvrijstaande woningen type Singraven
  € 277.500,- v.o.n.
 • Het Behouden Huys - K1 - Stuw
  Het Behouden Huys - K1 - Stuw
  € 262.500,- v.o.n.
 • Eengezinswoning type Twickel
  Eengezinswoning type Twickel
  € 189.500,- v.o.n.
 • Hermitage
  Hermitage
  € 312.500,- v.o.n.
 • Kavel Lover 140
  Kavel Lover 140
  € 138.739,- v.o.n.
 • Meikers 14
  Meikers 14
  € 279.950,- v.o.n.
 • Brunello vrijstaand: Lover 148
  Brunello vrijstaand: Lover 148
  € 367.500,- v.o.n.
 • Kavel Lover 68
  Kavel Lover 68
  € 95.135,- v.o.n.
 • Halfvrijstaande woningen type 's Heerenmaat
  Halfvrijstaande woningen type 's Heerenmaat
  € 268.000,- v.o.n.
Acht deelgebieden

1. Kavels vrijstaande woningen Beekboog Beekzijde - Morel 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bouw van uw eigen (t)huis is een spannend proces. Vaak krijgt u maar één keer in uw leven de kans om uw eigen droomhuis te bouwen. Bouwontwikkeling De Bongerd VOF biedt u nu de mogelijkheid om uw eigen vrijstaande woning te bouwen op één van de meest een unieke locaties in Twente. Omgeven door groen en op slechts 5 minuten fietsafstand van de Bornse binnenstad! Het deelplan Beekboog Beekzijde (Nieuw Borne) is onderdeel van de nieuwste wijk van Borne, de Bornsche Maten.

 

Vindt u het leuk om zelf alles te regelen?  Uw eigen architect te kiezen, samen met hem het proces van ontwerp, het maken van diverse -materiaal- keuzes,  tot en met het aanvragen van de omgevingsvergunning te doorlopen. Het selecteren van aannemers onderaannemers en het opvragen van de offertes.  Dan is zelf bouwen een aantrekkelijke optie voor u!  Op de aangeboden vrije kavels bouwt u uw vrijstaande woning geheel naar wens, samen met uw architect en bouwpartners van uw keuze.

 

Of wilt u liever al uw zorgen en beslommeringen bij één partij neerleggen? Kies dan voor VarexHuis, een bouwconcept gebaseerd op jarenlange bouwtraditie en een drive tot perfectie. Bij VarexHuis staat u als particuliere opdrachtgever centraal en bent u nauw betrokken bij het hele proces, samen met een gerenommeerd architectenbureau en deskundig bouwteam. U bepaalt zelf het ontwerp en de kwaliteit van uw woning en de bouwkosten zijn vanaf het eerste schetsontwerp volledig helder en all inclusieve gespecificeerd. Kortom, uw nieuwe huis wordt exact zoals u wilt, binnen uw budget.

 

Bekijk onder direct zoeken het actuele aanbod! 

 

 

2. Kavel 2/1 kapwoningen Beekboog Beekzijde - Honingzoet 

 

Hegeman Samen Bouwen en de Bongerd vof zijn een samenwerking aangegaan binnen het plan Bornsche maten in Borne. Hegeman biedt vrije kavels aan in combinatie met begeleid particulier opdrachtgeverschap (BPO).

 

Begeleid particulier opdrachtgeverschap houdt in dat u samen met Hegeman Samen Bouwen uw eigen woning ontwerpt en bouwt op deze kavels.  Een potentiële koper krijgt de mogelijkheid uit dit plan direct een twee-onder-een-kapkavel te kiezen. Vervolgens maakt u samen met Hegeman Samen Bouwen de keuze voor een type woning. Het uiteindelijke ontwerp van die woning bepaalt u aan de hand van voorbeelden en door inspiratie uit onze gesprekken.

 

Persoonlijk ontwerp

Hegeman biedt potentiële kopers, na het overleggen van hun persoonlijke wensen, binnen 5 dagen een vrijblijvende offerte met een persoonlijk ontwerp. Aan de hand van deze offerte en de  kavelprijs kan de potentiële koper eenvoudig zijn of haar budget toetsen.

 

Toekomstige buren

Om een MATCH te krijgen met de toekomstige buren screent Hegeman de aanvragen aan een portefeuille met klanten, die eenzelfde zoekvraag hebben. Op deze manier komt een potentiële koper in contact met een gelijkgestemde, wat bouwen met buren een stuk gemakkelijker maakt. Maar het kan ook zo zijn dat potentiële kopers elkaar al kennen en samen willen bouwen. Ook die voorkeur kunt u opgeven.

 

Elk huis uniek

“Wij hanteren deze begeleide zelfbouwformule in verschillende projecten in Nederland en met succes. Kopers kunnen hun interesse snel concreet maken. Wij bieden keuzevrijheid voor een eigen persoonlijk ontwerp èn kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons is elk huis uniek.

 

Bent u geïnteresseerd in dit project informeer gerust eens naar de voorwaarden. Alle informatie is te vinden op onze projectwebsite www.samenbouweninnieuwborne.nl

 

Maak zelf uw profiel aan en bekijk de mogelijkheden.

 


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief